creare site-uri la comanda 079953912

Auto

Auto (307)

Un tribunal din oraşul german Leipzig a amânat, joi, pentru săptămâna viitoare, luarea unei decizii cu privire la posiblitatea marilor oraşe de a interzice accesul autovehiculelor diesel mai vechi, o decizie care ar putea afecta valoarea de revânzare a aproximativ 15 milioane de vehicule de pe cea mai mare piaţă auto.

Guvernul de la Chișinău a susținut astăzi inițiativa legislativă a deputatei Valentina Buliga care propune ca inspectorii de patrulare să nu mai aibă dreptul de a scoate plăcuțele de înmatriculare de la mașinile parcate neregulamentar.

Agenția Servicii Publice va elibera, începând cu 1 martie 2018, certificate de înmatriculare a vehiculelor de model nou VP2017. Până atunci, de la 26 februarie curent, aceeași autoritate va elibera certificatele de înmatriculare provizorii de model nou.

Mai sunt două săptămâni până la Salonul Auto de la Geneva, dar au apărut deja sute de fotografii cu noul Hyundai Santa Fe care va fi prezentat oficial în martie în Elveția. SUV-ul sud-coreean cu cinci portiere oferă și o configurație cu șapte locuri.

Volvo a dezvăluit astăzi oficial noul V60, model de familie tradițional pentru marca suedeză. Break-ul de clasă medie împrumută liniile de design, interiorul și tehnologiile familiei moderne de modele Volvo.

Ferrari a anunțat prezentarea în cadrul Salonului Auto de la Geneva a noului model 488 Pista. Sportiva italiană are un motor V8 de 3.9 litri ce dezvoltă 720 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în circa 2.8 secunde.

Se numește Ferrari 488 Pista și este una dintre vedetele ce vor fi la Salonul auto de la Geneva 2018. Producătorii au ținut sub cheie detaliile de noua bijuterie pe patru roți, însă câteva imagini au fost scăpate pe internet, potrivit Ansa.it.

Porsche renunță la diesel în gama Macan și Panamera, scrie revista britanică Autocar. Constructorul german susține că a survenit o “modificare culturală” în rândul clienților, care a determinat această decizie. www.autoexpert.ro.

Au apus vremurile în care șoferii erau înregistrați de aparatul radar din mașini neinscripționate.

Page 1 of 24