creare site-uri la comanda 079953912

Auto

Auto (290)

Skoda Fabia R5 a devenit cel mai bine vândut model destinat motorsportului produs de constructorul din Cehia. 200 de unități au fost livrate din 2015 și până astăzi.

Spalatoriile auto ne pot deteriora vopseaua mașinii mai ușor decât ne imaginăm.

Porsche a fost invitat de autoritatea germană de reglementare a automobilelor, KBA, să recheme circa 60.000 de vehicule utilitare Macan şi Cayenne cu motoare diesel, a declarat un purtător de cuvânt al autorităţii, scrie mediafax.ro.

Astfel, a oprit producţia la două fabrici din SUA a unora dintre cele mai profitabile modele, din cauza unui incendiu produs la uzina unui furnizor de componente auto, scrie libertatea.ro.

BMW a anunțat, miercuri, că va chema în service peste 310.000 de automobile înmatriculate în Marea Britanie, din cauza unei defecțiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor. Modelele de mașini chemate în service sunt BMW seria 1, seria 3, Z4 şi X1, atât cu propulsie pe benzină, cât şi diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 – august 2011, relatează BBC, potrivit deschide.md.

Nissan susține că punctul comun al celor 8 modele electrice pe care le va lansa în următorii ani va fi reprezentat de spațiul generos de la interior, în timp ce designul exterior va fi diferit în funcție de segment.

Aston Martin a anunțat că va construi o ediție limitată Vantage V600, fiind inspirați de modelul din 1998 cu același nume. Cele 14 exemplare vor fi echipate cu un motor V12 de 6.0 litri ce dezvoltă 600 de cai putere și o cutie manuală cu 7 trepte.

BMW M5 Competition. Și n-a trecut nici măcar o lună după ce făceam cunoștință cu M2 Competition. Vă închipuiți că nu este o surpriză. Și nici nu este. BMW M GmbH a decis să creeze o nouă categorie de produse și urmează să ofere în viitor modele de sine-stătătoare mai puternice pentru fiecare dintre mașinile sale high-performance.

Audi oprește livrarea modelelor diesel Audi A6 și A7 și sistează producția acestora din cauza unor probleme de soft. Autoritățile germane au demarat deja o anchetă pentru posibila utilizare a unui dispozitiv ilegal de trucare a emisiilor la cea de-a șaptea generație A6 și A7.

Page 1 of 23
Go to top