creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Pericolul din spatele anunțurilor auto. Ce ascund vânzătorii

Este concluzia la care au ajuns experţii unui site ce oferă servicii de verificare a istoricul auto, transmite medianews.md cu referire la digi24.ro.

În primele 8 luni ale anului au fost verificate mii de maşini puse în vânzare prin intermediul site-şurilor de mică publicitate. 66% dintre ele fuseseră implicate în cel puţin un accident. Dintre acestea, în doar 5% dintre cazuri se preciza în anunţ că automobilul a avut defecţiuni grave.

De exemplu, specialiştii inspectorauto.ro au găsit un anunţ de vânzare pentru un Audi A8, fabricat în 2010. Ce nu se spunea este faptul că maşina a avut două daune, iar reparaţiile l-ar fi costat pe noul proprietar 15.000 de euro. De asemenea, pe internet a fost pus în vânzare un Ford Focus, fabricat în 2017. Costul reparaţiilor se ridica la 10.000 de euro.

Iată încă un exemplu. O Skoda Octavia a fost pusă în vânzare deşi a fost complet avariată în 2011, iar în 2017 a fost implicată într-un nou accident grav.

Datele statistice arată că mai mult de jumătate dintre anunţurile auto sunt postate pe internet de intermediari, nu de proprietari.

Citește și:

Media

Go to top