creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Dacia va lansa o mașină electrică „incredibil de ieftină”. Când va ieși

Dacia face deja cele mai ieftine mașini la categoriile compact și SUV de pe șoselele din Europa, iar președintele european al Dacia, Jean Christophe Kugler, a declarat pentru Auto Express că mașinile electrice vor rămâne fidel ethosului Dacia, transmite medianews.md cu referire la libertatea.ro

„Vom rămâne șocant de accesibili. Nu vom schimba segmentul fidel brandului nostru. Vom profita de forța Alianței și de tehnologia existentă deja, pentru a le încorpora într-o Dacia. Avem toate tehnologiile electrice pregătite.

Făcând parte dintr-un grup mai mare înseamnă că atunci când avem nevoie de o tehnologie, o avem. Nu trebuie să negociem pentru ea”, a declarat Kugler, lăsând să se înțeleagă că Dacia electrică este posibil să împrumute foarte mult de la automobilele electrice fabricate de compania mamă Renault care produce deja EV-uri cum ar fi Zoe.

Cu toate că nu a înaintat o dată pentru lansarea noii mașini, el a lăsat să se înțeleagă că primul exemplar va ieși pe ușile fabricii în perioada 2020-2021.

Citește și:

Media

Go to top