creare site-uri la comanda 079953912

Cultură/Știință

Cultură/Știință (73)

Cu toții avem probleme cu mucegaiul din casa. De multe ori, orice metoda incercata pare sa fie in zadar. 

În această săptămână în lume sunt organizate evenimente cu scopul de a spori conștientizarea asupra rezistenței la antibiotice. Subiectul este deosebit de sensibil, deoarece atât rezistența la antibiotice, cât și administrarea irațională a lor nu mai pot fi ținute sub control.

O nouă planetă a fost adăugată pe lista încă restrânsă a celor mai bune candidate pentru căutarea unor semne de viaţă dincolo de sistemul nostru solar, a anunţat miercuri Observatorul European de Sud (ESO), care are sediul în Garching bei München, Germania, informează AFP.

China dispune de o librărie uimitoare cu o structură incredibilă şi un design impresionant.

Medicamentele pentru protecţie gastrică au şi efecte secundare foarte puternice.

Lipsa somnului opreşte comunicarea eficientă dintre celulele cerebrale şi afectează modul în care oamenii percep lumea din jurul lor.

Publicația franceză 60 Millions de Consommateurs scoate la iveală un aspect șocant pentru băutorii de ceaiuri, din cauza pesticidelor prezente în acest produs.

Prezent din ce în ce mai des în alimentația oamenilor, humusul este un aliment cu numeroase beneficii asupra sănătății corpului.

În cazul în care vă întrebaţi cât timp se resimt efectele unor bombe nucleară, trebuie să vă spunem că oamenii de ştiinţă au anunţat că şi acum nivelul radioactivităţii din jurul insulei Marshall (Oceanul Pacific), unde americanii au efectuat o serie de teste nucleara între anii 1946 şi 1958, rămâne mult peste nivelul de siguranţă.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 6

publicitate