creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Cultură/Știință

Cultură/Știință (540)

Mijloc de purificare spirituală și, în același timp, o licoare care vindecă trupul de cele mai multe dintre boli, conform credinței populare, apa sfintita a constituit obiectul a numeroase studii efectuate de-a lungul ultimilor ani.

Mai mulţi arheologi au descoperit o oală veche, mică, îngropată adânc în pământ, într-o rezervaţie din Wisconsin.

Afectată de o gravă epidemie de rujeolă, România este în fruntea curentului anti-vaccin din Europa, scrie Wall Street Journal.

Banana verde este cunoscută pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății și pentru substanțele nutritive pe care le deține. Iată ce propietăți are aceasta și câte beneficii are asupra corpului.

Sâmburii de măsline oferă o mulţime de avantaje organismului, numărându-se printre cei mai sănătoşi sâmburi. Înainte de utilizarea lor în diverse scopuri, trebuie măcinaţi.

Bărbat, trecut de 40 de ani, fumător, tuşeşte, mai ales dimineaţa, deseori are senzaţia bruscă de lipsă de aer, şuieră şi gâfâie la efort – acesta este profilul pacientului cu Bronhopneumopatia cronică obstructivă - BPOC.

Splină mărită. Splina are un rol important în imunitate, ajutând organismul să lupte cu infecţiile.

Zodiile se circumscriu temporal din a doua jumătate a unei luni până la prima jumătate a lunii următoare, iar multe voci au contestat această încadrare, considerând că este mai eficace să caracterizezi o persoană nu în funcţie de semnul astrologic, ci de luna în care s-a născut.

Cu totii ne dorim sa avem casa sigura din punct de vedere energetic, insa nu intotdeauna reusim. Cand simti ca ceva este in neregula cu casa ta, acest truc te ajuta sa o energizezi.

Page 1 of 42
Go to top