creare site-uri la comanda 079953912

Cultură/Știință

Cultură/Știință (344)

Horoscop zilnic 22 mai 2018. Este o zi în care Peștii vor avea pierderi, iar capricornii vor fi răsfățați.

Căpşunile protejează împotriva cancerului de sân agresiv! Asta indică rezultatele unui studiu efectuat pe şoareci de către oamenii de ştiinţă de la Universitatea Politehnică Marche din Italia.

Iar acum, un grup de 33 de oameni de oameni de știință de la institute respectate în toată lumea sugerează că aceste creaturi bizare ar putea să fi evoluat din material organic extraterestru ajuns pe Terra prin intermediul cometelor. Cercetarea lor a fost publicată în jurnalul științific Progress in Biophysics and Molecular Biology și se bazează pe o teorie mai veche, cunoscuta sub numele de panspermie, scrie digi24.ro.

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Spanacul ne asigură necesarul de fier, iar alimentele sănătoase pot fi consumate chiar în exces. Greşit, spun medicii! Iată câteva mituri legate de alimentaţie.

Colagenul a ajuns să fie un ingredient în nenumărate snacks-uri și băuturi. În jur de 300 de produse de pe piața americană se laudă cu aditivi din colagen. Vânzările acestor produse au ajuns la o valoare de 60 de milioane de dolari în ultimul an

„Acum avem dovezi concludente care susţin ideea conform căreia Europa are coloane de erupţii”, a precizat Xianzhe Jia, coautor al studiului şi savant la Universitatea Michigan din Ann Arbor, scrie descopera.ro.

HOROSCOP DE WEEKEND 19-20 mai 2018: Gemenii sunt in centrul atenției, Balanța va primi un cadou din partea unui membru al familiei iar nativul Scorpion se va sacrifica pentru un membru al familiei. Află ce ți-au rezervat astrele!

Page 1 of 27
Go to top