creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Cultură/Știință

Cultură/Știință (533)

Zodiile se circumscriu temporal din a doua jumătate a unei luni până la prima jumătate a lunii următoare, iar multe voci au contestat această încadrare, considerând că este mai eficace să caracterizezi o persoană nu în funcţie de semnul astrologic, ci de luna în care s-a născut.

Cu totii ne dorim sa avem casa sigura din punct de vedere energetic, insa nu intotdeauna reusim. Cand simti ca ceva este in neregula cu casa ta, acest truc te ajuta sa o energizezi.

Oamenii de stiinta americani cred ca au gasit „elixirul tineretii”, care ar proveni din avocado, broccoli, varza si castravete.

De multe ori ţi-ai propus, probabil, să uiţi de cartofii natur sau de banalele legume sotate şi până acum nu ai reuşit. Îţi propunem o reţetă care va înnobila felul principal şi din care toată lumea va mai cere încă o porţie.

Un bărbat a murit în noaptea nunții! Mesajul cutremurător al văduvei: ”Magia a dispărut în noapte”.

Preluarea în reţea a energiei generate de producătorii persoane fizice şi scutirea acestora de plata tuturor obligaţiilor fiscale ar putea fi considerate ajutor de stat, iar notificarea acestei scheme la Bruxelles şi aşteptarea răspunsului ar însemna o întârziere de un an.

Decoctul special de frunze de dafin scade nivelul ridicat de zahăr din sânge, și ajută la diabetul zaharat de tip 2.

Un copac a înflorit prima dată în 100 de ani din cauza căldurii din Marea Britanie. Copacul aparținând unei specii rare, provenite din China, a transplantat în Cardiff secolul trecut și nu a înflorit niciodată până acum.

Localnicii s-au mobilizat şi au început să cureţe plaja, doar că valurile continuă să aducă deşeuri pe ţărm. Organizaţiile de mediu atrag atenţia că poluarea cu plastic a oceanelor a atins proporţii record, transmite medianews.md cu referire la Digi24.

Page 1 of 41
Go to top