creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Cultură/Știință

Cultură/Știință (562)

Iar lista precautiilor nu se opreste aici, pentru ca si activitatile din timpul somnului pot fi foarte diverse, scrie ziare.com. Totusi, de mentionat e ca marea majoritate a somnambulilor se limiteaza la a merge prin casa, cu sau fara tinta, inainte de a ajunge din nou in pat, de parca nimic nu s-a intamplat - ceea ce, in cazul lor, chiar e valabil, arata Listverse, transmite medianews.md cu referire la stiripesurse.ro

“Pornind de la emisiile detectate de raze X şi radiaţie ultravioletă, ‘The Cow’ poate părea rezultatul distrugerii unei (stele) pitice albe de o gaură neagră. Alte observaţii, mai amănunţite, făcute pe alte lungimi de undă ale luminii, ne-au condus la interpretarea că (fenomenul) ‘The Cow’ este de fapt actul de naştere a unei găuri negre sau al unei stele neutronice”, a comentat coordonatorul acestui studiu, profesorul de astronomie şi fizică Raffaella Margutti, transmite medianews.md cu referire la stirileprotv.ro

O societate minieră israeliană a descoperit un nou mineral care nu mai fusese depistat până acum pe Terra. Materialul - botezat carmeltazit - a fost adăugat recent pe lista oficială a mineralelor cunoscute, listă întocmită de Asociația Internațională de Mineralogie.

În prima duminică din 2019 are loc o eclipsă parțială de soare, dar care se va vedea doar dintr-o zonă restrânsă a planetei.

Pentru cei curajoși și sinceri, un simplu schimb de priviri ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire. E important însă ca sentimentele să fie curate și să nu existe intenții ascunse, transmite medianews.md cu referire la Observator.tv.

Să găseşti numele ideal pentru un copil nu e deloc uşor. De aceea, vrem să va întindem o mâna de ajutor şi să va arătăm care sunt capcanele de care ar fi bine să va feriţi.

Lupinul (Lupinus polyphyllus) este o plantă erbacee din familia leguminoaselor, Fabaceae, din care face parte și mazărea. El se regăsește pe continentele americane de nord și de sud, precum în zona europeană și africană a Mediteranei. În țara noastră este cunoscut sub denumirile populare: niprală (lupinul galben), cafele sau cafeluțe (lupinul alb).

În urma unei investigaţii postmortem nu s-a dovedit implicarea umană în decapitarea puilor de focă, descoperiţi aduşi de ape, la Scenery Nook, din Penindsula Banks, în apropiere de Christchurch, transmite medianews.md cu referire la Protv.ro.

Iată ce alimente trebuie să ocolești pentru a te asigura că metabolismul tău funcționează optim:

Page 1 of 44
Go to top