creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Femeia care mănâncă oricât de mult și nu se îngrașă. Cum explică cercetătorii

Cercetătorii londonezi au studiat, în cadrul unui documentar Channel 4, cazul unei femei cu o dietă nesănătoasă care include deseori fast-food și nu face exerciții fizice și cu toate astea, femeia nu se îngrașă.

Anne-Marie Martin are 42 de ani și locuiește la Londra. Ea a fost de acord ca timp de cinci zile să fie monitorizată non-stop de oameni de știință. Cercetătorii vor să afle de ce unii oameni nu se îngrașă deși au un stil de viață nesănătos care în cazul majorității duce inevitabil la creșterea în greutate, notează Independent.

Oamenii de știință au studiat ce se întâmplă cu organismul femeii la nivel molecular.

Deși Anne-Marie nu face exerciții fizice acum, ea a luat lecții de dans în trecut iar acest lucru a contribuit la silueta ei suplă.

Încă din copilărie, prietenii ei erau uimiți de cantitatea mare de alimente pe care poate să o consume. Întotdeauna a fost slabă deși a avut multe obiceiuri nesănătoase.

Dimineața, Anne-Marie mănâncă pâine prăjită cu brânză și două boluri de cereale. După câtvea zile de analizare atentă a stilului de viață a femeii, cercetătorii au observat că Anne-Marie nu mănâncă seara și nu nici nu consumă mâncare pe fond emoțional.

Pe lângă asta, deși femeia mănâncă de trei, patru ori pe săptămână la restaurante tip fast-food, ea rareori consumă dulciuri și băuturi alcoolice.

Cu toate că lucrează la birou, cercetătorii au descoperit că femeia nu stă linistită pe scaun, adesea mișcându-și picioarele, lucru care o face să ardă mai multe calorii față de alți oameni, care stau liniștiți la birou.

Pe lângă asta, deseori după ce consumă o masă bogată în calorii, inconștient femeia mănâncă mai puțin a doua zi, un factor care o împiedică astfel să se îngrașe.

Îmi iubesc mâncarea. Dar poate contează faptul că deciziile mele legate de mâncare nu sunt luate în mod conștient. Mănânc doar ce simt că am poftă”, declară femeia.

Go to top