creare site-uri la comanda 079953912

Horoscop: Zodia care primește acum o veste mult așteptată

La sfârșit de săptămână, balanța este în plin proces de finalizare a unui proiect de mare amploare, care, desigur, îi va aduce numai beneficii. Află ce ți-au rezervat astrele în acest weekend!

BERBEC

În prima parte a weekendului ai senzația că te afli pe locul doi în viața partenerului însă te va surprinde plăcut în a doua parte a sfârșitului de săptămână, scrie realitatea.net.

TAUR

Drumul spre succes se află mai aproape decât crezi, însă până acolo mai ai de trecut câteva weekenduri pline de muncă și nici acestea nu reprezintă o excepție.

GEMENI

În acest weekend ești înconjurat de apropiați, într-o atmosferă relaxantă.

RAC

La finalul săptămânii vei avea idei geniale pentru a petrece weekendul. Fie că ești înconjurat de prieteni, fie de colegii de lucru, zâmbetul nu piere de pe chipul tău.

LEU

Pentru moment, ești preocupat de probleme financiare, dar nu-ți neglija familia mai ales în acest weekend. Prima parte a finalului de săptămână vei fi plasat în centrul unor discuții care îți vor captiva atenția, în cadrul unei reuniuni de familie.

FECIOARĂ

În acest weekend ești invitată la petrecere sau la o cină cu scop important. Ești în centrul atenției chiar sacă nu-ți propui acest lucru. Duminica, primești vești, iar starea de spirit se îmbunătățește.

BALANȚĂ

Simțul umorului strânge în jurul tău persoane de același fel. La sfârșit de săptămână ești în plin proces de finalizare a unui proiect de mare amploare, care, desigur, îți va aduce multe beneficii.

SCORPION

Acest weekend vine însoțit de mici conflicte între membrii familiei, la care ești nevoit să asiști. Indiferent de situație, nu vei deveni nervos, ci din contră, calm încercând să ameliorezi conflictele.

SĂGETĂTOR

Distracția nu poate lipsi din acest weekend, dar pot apărea mici schimbări în planul tău. Prietenii par a nu fi interesați de ideile tale.

CAPRICORN

În acest final de săptămână, nu vei rezista tentației de a nu accepta invitația prietenilor la distracție. Ai grijă însă deoarece te vei simți obosit în săptămâna ce urmează a fi plină de încercări.

VĂRSĂTOR

Deseori nu ai nevoie de sfaturile unui apropiat și nu faci nicio alegere fără să te sfătuiască mai întâi. În acest mod procedezi în acest weekend când nu ai de gând să stai acasă. Dacă prietenii sunt de acord cu ideile tale, partenerul de viață aduce contraargumente la orice vorbă a ta.

PEȘTI

În weekendul acesta, odihna este pe primul plan în mintea ta. De asemenea, te limitezi la o plimbare prin parc sau cititul unei cărți preferate. O mică reuniune de familie este posibilă în a doua parte a finalului de săptămână.

Media