creare site-uri la comanda 079953912

Divertisment

Divertisment (317)

Dacă te abții să strănuți poți avea consecințe complet neplăcute. Un britanic în vârstă de 34 de ani i-a făcut pe doctori să tragă un semnal de alarmă și să avertizeze pe toată lumea că e bine să strănuți atunci când vrei să strănuți.

Carnea de pui vândută în supermarketurile din Marea Britanie conţine bacterii rezistente la unele dintre cele mai puternice antibiotice de pe piaţă. Este concluzia unui studiu realizat de ministerul Sănătăţii de la Londra.

Să găseşti numele ideal pentru un copil nu e deloc uşor. De aceea, vrem să va întindem o mâna de ajutor şi să va arătăm care sunt capcanele de care ar fi bine să va feriţi.

Canalul de televiziune BBC a difuzat un documentar despre intensificarea activității seismice în anul 2018 realizat de cercetători americani de la Universitatea Colorado, SUA.

Angajații unei rezervații naturale din Australia au surprins un moment incredibil, după ce au despicat un ou păianjen. Sute de pui au ieșit din acesta, spre surprinderea experților.

Petrecerea burlacilor organizată în onoarea prinţului Harry al Marii Britanii ar putea avea loc la Verbier, o staţiune de schi exclusivistă din Elveţia, potrivit closermag.fr.

Reciclarea recipientelor de plastic este un lucru bun. Fie că depozitezi în ele alte alimente sau lucruri, fie ca le foloseşti pentru a-ţi lua pachetul la serviciu, cutiile sunt utile. Mai mult, şi mediul are de câştigat. Totuşi, trebuie să ştii că nu le poţi utiliza la nesfârşit pentru că odată cu trecerea timpului plasticul se degradează şi poate deveni periculos, scrie Gustarte.ro.

FC Barcelona rămâne detașat liderul campionatului Spaniei după victoria înregistrată duminică în deplasare împotriva echipei Real Sociedad, într-un meci din etapa a XIX-a.

Speak face spectacol alături de Adela Popescu în platoul Vorbește lumea. Săptămâna aceasta, la emisiune, prezentatoarea tv are alături de ea un nou coleg super carismatic, care este deși nu este la prima experiență în televiziune, are foarte mari emoții.

Page 1 of 25