creare site-uri la comanda 079953912

Divertisment

Divertisment (69)

Un bărbat necunoscut a reușit să învingă în cursa pentru virginitatea fetei un actor de la Holywood care a propus cu 100 de mii de euro mai puțin.

„Mintea, Forța și Sufletul”, este numele unei sculpturi bizare pe care un artist rus vrea să i-o dăruiască președintelui Vladimir Putin.

Pentru unele femei viața începe abia după 30 de ani. Dar fiind atât de ocupate să o trăiască, multe dintre ele au tendința să uite să aibă grijă de sănătate.

O autralianca in varsta de 39 de ani care a intretinut relatii sexuale cu 10.000 de barbati si care nu are de gand sa se opreasca aici a scris o carte in care le explica femeilor de ce platesc barbatii pentru serviciile sexuale ale escortelor.

Dacia Logan se numără printre cele mai puțin fiabile mașini, cu peste 12 defecte la 100 de mașini, conform datelor publicate de TUV Germania.

Există locuri în care este extrem de dificil să poţi ajunge. Unele dintre ele se află la capătul Pământului, în timp ce altele se găsesc în locuri în care simpla intenţie de a ajunge este sinonimă cu aventură extremă.

Un programator din Shenzhen, China, a găsit o metodă inedită de a-și impresiona iubita în momentul cererii în căsătorie. I-a creat o inimă imensă din telefoane iPhoneX pe care apoi le-a dăruit prietenelor fetei.

O fi cainele cel mai bun prieten al omului, dar pisicile nu sunt departe. In unele sondaje apar pe primul loc. Pisicile sunt animale de companie foarte bune datorita tendintei de a fi independente, a marelui avantaj de a curata singure si a nu necesita scoatere afara.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 6

publicitate