creare site-uri la comanda 079953912

Divertisment

Divertisment (609)

O companie cu sediul în Houston oferă un job de vis pentru cei care vor să fie plătiţi pentru a dormi - este vorba despre un post de stagiar care să testeze saltele, relatează vineri agenţia de ştiri UPI.

Ce înseamnă fantasy sports? În febra campionatului mondial de fotbal, există oameni cărora nu le pasă că a plecat Ronaldo acasă, fiindcă îl au pe Ronaldo al lor. Și-au făcut echipele lor de fotbal pe internet, replici ale echipelor importante, cu jucători cunoscuți, care joacă în campionate virtuale. Actrița porno Lisa Ann, campioană la fantasy fotbal, a explicat, pentru Libertatea, cum poți să intri în lumea sporturilor virtuale.

Pentru a deveni pasageri, doritorii vor trebui să scoată din buzunar între 200 și 300 de mii de doalri, scrie Reuters. Potențialii clienți, dar și întreaga industrie aerospațială, au fost nerăbdători să afle costul unui bilet pentru vehiculul spațial New Shepard, transmite medianews.md cu referire la libertatea.ro.

Somnul la plajă ar trebui evitat, dacă nu vrem să ne expunem la o serie de afecțiuni.

Moartea suspectă este acum investigată de polițiștii și procurorii din Râmnicu Vâlcea, transmite medianews.md cu referire la romaniatv.net.

Hummsul oferă, în general, mai multe vitamine și minerale decât alte produse tartinabile, deoarece include calciu, folați și magneziu.

Bărbaţi căzuţi în patima alcoolului, femei depravate şi adolescenţi dezaxaţi. Câteva componente ale unui tablou care cu siguranţă nu face cinste Rusiei, transmite medianews.md cu referire la Evz.

Există o serie de alimente care îți pot îmbolnăvi pisica așa că ai face bine să o ții la distanță de ele - Iată despre ce este vorba!

Reţeta zilei! Cum să faci cei mai buni tăiţei de casă!

Page 1 of 47
Go to top