creare site-uri la comanda 079953912

Divertisment

Divertisment (369)

Un nou curent din industria dedicată adulţilor încearcă să găsească acele modalităţi prin care pornografia să înfăţişeze femeia într-o lumină pozitivă, nu ca obiect sexual menit doar să satisfacă viziunea stereotipă a bărbatului.

Celebra prezicătoare Baba Vanga, cunoscută şi ca "Nostradamus din Balcani", a făcut în 1979 o predicţie despre Rusia: "Va deveni stăpânul lumii".

În epoca super-vitezei și a rețelelor de socializare ne-am obișnuit să apăsăm un buton, și acela virtual, pentru a le semnala tuturor unde suntem, cu cine, ce bem ce mâncăm, cum ne simțim. Nevoia de comunicare a oamenilor nu e însă nouă. Și acum o sută de ani oamenii își dădeau check-in, numai că mesajul ajungea mult mai greu, prin intermediul cărților poștale: pe o parte era imaginea, pe cealaltă mesajul. Cei care vor să vadă cum își dădeau check-in românii plecați în străinătate acum un secol, și cum se spunea pe românește “like” pot vedea cărți poștale rare și mesajele vremii în cadrul unei expoziții deschise la Muzeul de Istorie din Arheologie Prahova.

Anagajații ar putea deveni mai eficienți la locul de muncă dacă li s-ar permite să împungă ace în păpuși voodoo cu chipul șefilor lor, pentru a-și vărsa astfel frustrările, se arată într-un studiu al unor economiști din Canada.

Un credincios catolic din Statele Unite i-a adresat o întrebare aparent bizară arhiepiscopului din New Orleans.

McDonald’s a făcut marţi anunţul că va începe să servească hamburgerii quarter-pound cu carne proaspătă de vită şi nu congelată, în toată SUA începând cu luna mai a anului acesta.

Un celebru club din Miami, Statele Unite, a fost închis după ce o femeie a fost lăsată să intre pe cal.

Producătorii de tequilla din Jalisco, unul dintre cele mai mari centre din Mexic, nu mai au materie primă pentru că planta de agave este în pericol, scrie gustarte.ro.

În secolul tehnologiei, poşta electronică este la putere! Este un miracol însă că până şi în cele mai ostile, sălbatice şi neprimitoare locuri de pe planetă vechile scrisori în plic ajung la destinaţie.

Page 1 of 29
Go to top