creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Divertisment

Divertisment (705)

Poliția din Franța a arestat o femeie de 72 de ani pe motiv că a furat sute de jucării din mai multe magazine. După ce le fura, ea le vindea pe internet, relatează BBC.

Un cuplu din Texas a murit chiar în ziua nunții lor, într-un teribil accident de elicopter, scrie ABC News.

La numai 30 de ani, a făcut deja ocolul Pământului. Fie străbătând cu pasul mii de kilometri, fie făcând autostopul, puţine continente au rămas un mister pentru un tânăr absolvent de Limbi Străine care, în doar 5 ani, a vizitat nu mai puţin de 55 de ţări. Cele mai exotice destinaţii în care a plecat ca voluntar sunt satele din Africa. Bogdan a dormit în aer liber, a gustat din ciudăţeniile Pământului şi a predat engleză copiilor din Malawi.

Femeia s-a internat la Spitalul Militar pentru o colecistectomie laparascopică, la 18 octombrie 2012, intervenție făcută de doctorul Gheorghe Ștefan, transmite medianews.md cu referire la Libertatea.

Casa de licitații britanică G3 Remarketing a publicat o listă cu cele mai ciudate descoperiri din ultimii zece ani, informează medianews.md cu referire la Cars.ro.

Toți cei care plănuiesc să se mute în localitatea Villa las Estrellas sunt obligați să-și scoată apendicele înainte.

În aceeași manieră, îți dai seama când ceva nu merge bine cu un profil de Instagram. Poate că fotografiile sunt suprasaturate sau strâmbe sau poate aparent totul e ok și nu îți dai seama ce e greșit de fapt, relatează medianews.md cu referire la playtech.ro.

O companie care creează accesorii vrea să ducă produsele la un nou nivel - o combinație dintre modă și biologie. Mai exact, vrea să decoreze trupul uman cu elemente care să fie prinse direct în piele.

Fetița lui Jojo a început grădinița, iar mama ei a împărtășit emoția și bucuria cu fanii ei. Actrița a postat o imagine pe contul de socializare, care a stârnit admirația tuturor.

Page 1 of 55
Go to top