creare site-uri la comanda 079953912

Divertisment

Divertisment (431)

Este o estimare publicată de un economist specializat în monede virtuale.

Soldatul a vrut să atingă fuzelajul cu chipiul. Unii au lăudat performanța pilotului, iar alții s-au speriat de momentul periculos.stiri.md.

Horoscop. Se pare că felul în care reacţionează o femeie atunci când este curtată are legătură şi cu zodia sub care este născută.

Juan Carlos Cruz a petrecut trei zile la Vatican, în compania Papei Francisc, în luna aprilie. El a povestit că a discutat cu Papa despre abuzurile sexuale la care l-a supus un preot din Chile, dar și despre orientarea sa sexuală. El a povestit ulterior că Papa Francisc a arătat multă compasiune și înțelegere și a avut o vorbă bună pentru el, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Un alpinist japonez în vârstă de 36 de ani a fost descoperit mort luni pe Muntele Everest, acesta fiind cel de-al treilea deces înregistrat în sezonul de ascensiuni de primăvară pe cel mai înalt vârf din lume, informează DPA.

„Toy”, melodia câștigătoare a lui Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a făcut vâlvă în toată lumea, existând un val uriaș de critici, transmite Știri.md cu referire la gsp.ro.

De asemenea, îi îndeamnă pe clienţi să verifice eticheta produsului şi ambalajul acestuia şi să compare preţul de la raft cu cel de pe bon, pe care să-l păstreze în cazul în care doresc să reclame calitatea produsului, scrie digi24.ro.

Anterior de vânzarea de 1,1 milioane de dolari, o altă sticlă de whisky, din aceeași producție, a fost vândută cu 1,01 milioane de dolari. Ambele au fost adjudecate la un preț mai mult decât dublu față de estimările inițiale, scrie libertatea.ro.

Page 1 of 34
Go to top