creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Divertisment

Divertisment (699)

În aceeași manieră, îți dai seama când ceva nu merge bine cu un profil de Instagram. Poate că fotografiile sunt suprasaturate sau strâmbe sau poate aparent totul e ok și nu îți dai seama ce e greșit de fapt, relatează medianews.md cu referire la playtech.ro.

O companie care creează accesorii vrea să ducă produsele la un nou nivel - o combinație dintre modă și biologie. Mai exact, vrea să decoreze trupul uman cu elemente care să fie prinse direct în piele.

Fetița lui Jojo a început grădinița, iar mama ei a împărtășit emoția și bucuria cu fanii ei. Actrița a postat o imagine pe contul de socializare, care a stârnit admirația tuturor.

Mia Khalifa, vedetă incontestabilă a filmelor pentru adulţi, a dezvăluit, recent, care este cel mai dezgustător lucru prin care a trebuit să treacă de-a lungul carierei.

Un spațiu de 5.000 metri pătrați dedicat street art-ului se deschide joi la Bruxelles, cu ambiția de a deveni „o platformă internațională” pentru această disciplină, urmând să găzduiască circa 100 de artiști sub structura metalică a unui vechi patinoar, potrivit organizatorilor evenimentului, citați de AFP.

A vrut să facă un bine, dar a plătit cu viața. Soțul a făcut macabra descoperire.

O nouă teorie susţine că aceştia înteprindeau aceste raiduri pentru un motiv extrem de simplu: sexul. Foarte mulţi vikingi aveau mai multe soţii, iar societatea acestora era mult mai complexă decât cea de acum, cu o ierarhie bazată pe bogăţii, iar cel mai bogat şi puternic viking avea cele mai multe soţii şi concubine.

Fostul câştigător al Turului ciclist al Franţei, germanul Jan Ullrich, a fost arestat vineri dimineaţă după ce a lovit o prostituată la Frankfurt, a anunţat poliţia germană, citată de AFP.

Daddy Yankee, rapperul devenit celebru datorită hitului "Despacito", a rămas fără bijuterii în valoare de 2 milioane de euro, pe care le avea în camera de hotel.

Page 1 of 54
Go to top