creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Divertisment

Divertisment (725)

O relație care îl făcuse să se piardă pe sine, norii toamnei clujene care nu mai dezvăluiau albastrul clar de luni bune, zilele de zăcut în pat, într-o derivă repetitivă. Sunt momente și stări care l-au făcut pe Andrei Lasc, un tânăr care lucrează în domeniul publicității, să plece într-o călătorie de descoperire. Când s-a ridicat practic din patul în care plutea spre depresie a plecat direct în Asia, la un Silent Retreat (retragerea în tăcere). Și a scris și o carte despre asta. "07.07".

O femeie care era de 14 ani la un centru de sănătate din Phoenix, statul Arizona (SUA), fiindcă era în comă și necesita supraveghere medicală permanentă, a născut un copil perfect sănătos pe 29 decembrie.

Rușii încearcă de peste 200 de ani să găsească cele aproximativ 80 de tone de aur pe care Napoleon Bonaparte și armata sa le-ar fi furat din Moscova și pe care le-au ascuns în timpul retragerii din 1812.

Faptele au avut loc în sudul Danemarcei, în apropiere de Kolding, în august 2018, transmite medianews.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Copila era desculţă, doar în combinezon şi scutec, deşi afară era frig, transmite medianews.md cu referire la Digi24.

După ce a încercat toate variantele posibile pentru a o convinge pe iubita sa să se întoarcă la el, Sebastian a născocit planul incendierii locuinței tinerei și salvarea ei și a familiei, transmite medianews.md cu referire la libertatea.ro

Proces inedit, soluționat de justiția din Iași. Doi frați au cerut Tribunalului Iași să declare pe cale judecătorească decesul tatălui lor despre care susțin că a dispărut în urmă cu aproape 20 de ani. Magistrații au respins, însă, solicitarea fraților Gabriel și Radu Vornicu pe motiv că argumentele prin care susțin că părintele lor a murit nu sunt suficiente.

Robert Mason, un om de afaceri britanic, a aflat că cei trei fii pe care i-a crescut nu sunt, de fapt, ai lui. Bărbatul în vârstă de 55 de ani a aflat de curând că suferă de fibroză chistică, ceea ce înseamnă și că nu poate avea copii. Așa a aflat omul de afaceri că a trăit în minciună mai bine de 20 de ani, scrie Daily Mail.

I-a semnalat o problemă medicală pe care nici el, nici medicii nu ştiau că o are. E adevărat că asemenea gadgeturi sunt utile, recunosc medicii, dar nu trebuie să ne bazăm exclusiv pe ele, transmite medianews.md cu referire la Protv.ro.

Page 1 of 56
Go to top