creare site-uri la comanda 079953912

Cum să te răcoreşti pe caniculă în mijloacele de transport în comun

Iată metodele prin care te poți răcori vara în mijloacele de transport în comun, transmite medianews.md cu referire la realitatea.net.

1. Nu pleca fără o sticlă de apă la tine. Apa reprezintă cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont pe caniculă.

2. Să nu-ţi lipsească din geantă un evantai. Atunci când gradele cresc în mijloacele de transport în comun din cauza mulţimii, eventaiul te ajută enorm.

3. De obicei, toate geamurile sunt deschise în autobuze şi în tramvaie pentru a intra aerul. Încearcă să te poziţionezi lângă un geam pentru a putea respira un aer cât mai răcoros comparativ cu cel din autobuz. Mare grijă, însă, să nu stai în curent.

4. Nu purta haine închise la culoare sau mulate pe tine. Încearcă că porţi cât mai mult rochii şi fuste, pentru că temperaturile din autobuz şi tramvai vor fi suportată mai uşor.

5. Dacă simţi că temperatura este prea mare, atinge-ţi vârful nasului şi lobii urechii cu apă rece şi o să te răcoreşti pe loc.

6. Poartă ochelari de soare. Chiar dacă pare ciudat să porţi ochelari de soare în interior, soarele este atât de puternic încât afectează chiar şi în autobuz sau tramvai.

7. Păstrează la tine tot timpul un pachet de şerveţele umede, care îţi vor fi de folos atunci când vrei să te ştergi. Umiditatea lor te va face să te simţi mult mai fresh.

8. Poartă la tine un mic pulverizator, iar atunci când simţi că disconfortul este peste măsură pulverizează-ţi pe corp apă din recipient.

9. În ultimul timp au apărut tot felul de ventilatoare mici, în medie cu o dimensiune de zece centimetri, care merg cu baterii. Acesta poate fi ţinut foarte uşor în geantă, iar atunci când nu mai poţi de cald îl poţi porni şi ţine cât mai aproape de faţă. Te va răcori categoric.

Citește și:

Media

Go to top