creare site-uri la comanda 079953912

A făcut sex în vacanță cu un prieten și acum e disperată

O tânără cere ajutorul unui specialist, după ce a făcut sex în vacanță cu un prieten.

Tânăra povestește ce experiență plăcută a trăit, însă de atunci nu a mai vorbit cu băiatul. Ei s-au cunoscut la locul de muncă, unde sunt colegi. Într-o zi au decis să rezerve câteva zile de vacanță în Barcelona cu mai mulți colegi: în total au fost 3 fete și 3 băieți. Toți având aceeași vârstă, 21 de ani, scrie www.realitatea.net.

Ea îl descrie ca fiind un tânăr frumos, cu care s-a simțit foarte bine și cu care a avut parte de un sex nemaiîntâlnit, însă drama prin care trece acum este că de când s-au întos din vacanță nu au mai vorbit deloc.

Tânăra a povestit specialistul în relații de cuplu că în trecut a avut mai mulți iubiți, însă de data aceasta a fost altceva.

Răspunsul specialistului: sunt șanse mari că el să fie confuz, probabil că de aceea a păstrat tăcerea până acum și nu vrea să-și strice prietenia cu tine. Ar trebui să găsiți un moment de liniște și să discutați despre seara frumoasă petrecută împreună. Ieșiți din nou în oraș la o cafea și discutați pe îndelete despre ce vreți să faceți în continuare.

Media