creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Manual de sex interzis 250 de ani, descoperit de curând

Manual de sex interzis 250 de ani, descoperit de curând. Un manual al sexului, care a fost interzis pentru aproape 250 de ani din cauza sfaturilor fără perdea și referințelor la partea animală umană, a fost descoperit recent.

Cartea ilustrată, uitată de lume până în 1960, apoi uitată din nou până în prezent, a fost publicată la Londra în 1684 și a îngrijorat autoritățile cu inducerea ideei că femeile s-ar putea ”culca cu bestii”, iar în urma interacțiunilor sexuale să rexulte creaturi ciudate.

Alte rânduri din carte sugerează cititorilor că imaginația din timpul sexului va influența modul în care copilul va arăta.

În carte, femeiele erau încurajate să se uite cu serioztate la soții lor, pentru ca fii și fiicele lor să semene cu ei. Dacă nu fac asta, riscă ca micuții să se nască cu cu buze umflate, scrie Daily Mirror.

Chiar și subiecte precum dietele alimentare și astrologia au fost analizate pentru a ajuta cuplurile să-și dea seama dacă vor concepe o fată sau un băiat. Și, desigur, căsătoria este vitală pentru toate cuplurile.

Jim Spancer, un colecționar de manuscrise a spus că ”prima ediție a acestei cărți a fost publicată în 1684, apoi a fost interzisă până în 1960. Au fost câteva motive pentru asta. De exemplu, include două inustrații cu monștrii ciopliți din lemn care se împerechează cu femei în mod nenatural. (…) Sunt câteva ilustrații ale unor creaturi, inclusiv un bărbat cu o coadă de câine și nașterea unui mostru în Ravenna, Italia, în 1512”.

Cartea îndeamnă bărbații să mănânce carne pentru ”a avea sămânță din abundență”, alături de o listă de mâncăruri decomandate pentru a spori perfomanțele sexuale, inclusiv ouă, păsări, porumbei, dovlecei, potârnici, ghimbir și struguri.

Totodată, printre pagini se mai găsesc și sfaturi pentru femeile gravide, care ar trebui să-și ”săpânească poftele lacome pentru lucruri care sunt contrare nutrienților, precum cărbuni, gunoi, piele și carne umană sau de cal”.

Paginile ilustrate vor fi puse la vânzare prin licitație în luna martie, la Londra, cu prețul de pornire de 120 de lire.

EXCLUSIV/Slujbă de pomenire, la opt ani de la sinucidere. Artiștii se strâng la mormântul Mădălinei Manole

Citește și:

Media

Go to top