creare site-uri la comanda 079953912

Economic

Economic (310)

Amintim că la concurs a fost depusă o singură ofertă, iar a constatat eligibilitatea ofertei și prezența tuturor actelor, și a aprobat unanim atribuirea proiectului de parteneriat public-privat, transmite medianews.md cu referire la bani.md.

Costul total al proiectului depășește 700 de mii de euro, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Dacă aceste ramuri nu ar fi evoluat negativ, creșterea sectorului industrial ar fi fost de cel puțin 9%, susțin specialiștii de la Ministerul Economiei și Infrastructurii, transmite medianews.md cu referire la Mold-Street.

Această cifră include datoria totală a gospodăriilor, guvernelor, sectorului financiar şi companiilor din sectorul non-financiar, transmite medianews.md cu referire la bizlaw.md.

Concluzia poate fi trasă și după reacția nervoasă a autorităților la anunțul UE de a suspenda acordarea primei tranșe din asistența macrofinanciară promisă. Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Aordul prevede un împrumut sindicalizat în valoare de 240 milioane dolari pentru achiziționarea produselor agricole din recolta anului curent de la producătorii și agenții economici din Republica Moldova, transmite medianews.md cu referire la Mold-Street.

Potrivit membrilor Comisiei, Consorțiul câștigător a oferit cel mai bun plan de implementare a Programului de dobândire a cetățeniei prin investiție pentru Guvernul Republicii Moldova, transmite medianews.md cu referire la Mold-Street.

În sezonul actual, Grupul Trans Oil a anunțat că intenționează să cumpere peste 500.000 tone de semințe de floarea-soarelui, peste 1.2 milioane de tone de cereale (grâu, orz, rapiță, porumb, mazăre) și peste 100.000 tone de soia, transmite medianews.md cu referire la Moldpres.

Declarația aparține expertului economic Veaceslav Negruță, făcută în cadrul emisiunii „Ora expertizei” de la postul de televiziune Jurnal TV, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Page 1 of 24
Go to top