creare site-uri la comanda 079953912

Economic

Economic (214)

Reclama a fost sufletul comerțului încă de la începutul secolului XX, când micii întreprinzători își promovau produsele și serviciile prin intermediul puținelor ziare existente la vremea respectivă. Cele mai multe dintre advertoriale se referau la produse și servicii farmaceutice, iar comercianții se întreceau în texte cât mai atrăgătoare pentru cititori.

Economia Chinei a crescut cu 6,9% în 2017 conform datelor oficiale, cifra fiind peste obiectivul guvernului de la Beijing care era de 6,5%, scrie BBC News.

Bitcoin a coborât miercuri sub nivelul de 10.000 de dolari, valoarea sa fiind cu 50% sub maximul record atins în urmă cu doar o lună, ca urmare a atenţiei tot mai mari dată de autorităţile de reglementare monedelor virtuale, dar ulterior a recuperat pierderile, transmite Bloomberg, scrie News.ro.

McDonald`s a rămas cea mai de succes franciză din lume şi în anul 2017, potrivit topului Franchise 500 realizat de publicaţia Entrepreneur.

În ianuarie-noiembrie 2017, exporturile Republicii Moldova au constituit $2,192 mlrd., fiind în creştere cu18,4%.

Italia a stabilit un nou record al exporturilor sale gastronomice, obţinând o sumă de peste 41 de miliarde de euro din produsele alimentare vândute în străinătate în 2017, au anunţat marţi reprezentanţii principalului sindicat agricol italian, citaţi de AFP.

Toată lumea este de acord ca la următoarea reuniune a miniştrilor de Finanţe din UE un număr de opt state, printre care şi Panama, să fie scoase de pe lista neagră a paradisurilor fiscale, a declarat marţi pentru AFP o sursă europeană.

Preţurile petrolului au început săptămâna oscilând în jurul maximului ultimilor trei ani, de aproape 70 de dolari pe baril, propulsat de semne că oferta este în scădere din cauza reducerii producţiei în statele OPEC şi Rusia şi ignorând livrările mai mari din SUA, potrivit Reuters. Mai mulţi analişti susţin că preţul petrolului poate ajunge la 80 de dolari pe baril.

Una dintre cele mai mari companii vinicole din Moldova, Purcari anunţă intenţia de a lansa o ofertă publică iniţială (IPO sau Oferta) pentru cel mult 49% din acţiunile existente, urmând ulterior să se listeze la Bursa de Valori Bucureșt (BVB).

Page 1 of 17