creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Economic

Economic (342)

Potrivit datelor statistice publicate de Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF), în primele șase luni ale anului, cele 275 de asociații au acordat 42.717 împrumuturi. Cifra este un pic mai mare decât cea din perioada similară a anului trecut când au beneficiat de împrumuturi 41 de mii de persoane, transmite medianews.md cu referire la bizlaw.md.

Ministrul economiei și infrastructurii, Chiril Gaburici, care a semnat din documentul partea Republicii Moldova, a menționat că există un interes al agenţilor economici autohtoni din domeniul agroalimentar de a stabili relaţii comerciale cu Republica Kazahstan, transmite IPN.

Prognozele sunt făcute în cadrul unei analize publicate pe blogul său, transmite IPN.

Sistemul nostru bancar și financiar și-a revenit, însă pentru a spune cu certitudine că o asemenea criză nu va mai avea loc, mai sunt necesari câțiva pași. De această părere este Guvernatorul Băncii Naționale, Sergiu Cioclea, care a oferit un interviu cumulativ instituțiilor mass media, transmite medianews.md cu referire la bani.md.

Cristina Popușoi a discutat cu un expert economic pentru a explica motivele aprecierii monedei naționale, relatează medianews.md cu referire la mold-street.

Timp de un trimestru, au fost eliberate 141.428 de carduri. Odată cu creșterea numărului de carduri, s-a mărit și valoarea plăților efectuate cu acestea, relatează medianews.md cu referire la realitatea.md.

Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu acordat presei, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Imaginea sistemului bancar moldovenesc a suferit considerabil pe plan internațional, spune guvernatorul Băncii Naționale, Sergiu Cioclea, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Totodată, a fost dispusă încasarea de daune morale şi materiale în sumă de 3.000 de euro, precum și costuri și cheltuieli euro în favoarea unui om de afaceri, transmite medianews.md cu referire la moldova.org.

Page 1 of 27
Go to top