creare site-uri la comanda 079953912

Economic

Economic (189)

Astfel din acest an se închid reprezentanţele din Moldova ale giganților farmaceutici GlaxoSmithkline și Sanofi-Zentiva. Motivele oficiale invocate de reprezentanți sunt modificarea strategiei de afaceri.

Programul „Prima Casă” a fost lansat astăzi, astfel că persoanele care doresc să procure propria locuință prin acest program vor putea să depună cereri de finanțare cu începere de la 26 martie.

O creanţă de 17,04 milioane de dolari (circa 281 milioane de lei), pe care o are Republica Moldova pentru curentul livrat tocmai 20 de ani în urmă, a fost scoasă la licitaţie publică cu strigare la Bucureşti, scrie mold-street.com.

Letonia a lansat doar 85 de anchete privind operaţiuni de spălare de bani anul trecut, deşi băncile sale au sem­nalat 17.900 de tranzacţii suspecte, in­dică date ale Reauters, evidenţiind proble­mele pe care statul baltic le va avea în repararea reputaţiei sale serios afectate recent.

Deputații Partidului Liberal au înregistrat în Parlament un proiect al Declarației de unire a Republicii Moldova cu România.

Comisia Naţională a Pieţei Financiare (CNPF) a stabilit bugetul estimativ pentru măsurile de realizare a procedurii de verificare a datelor din registrele deținătorilor de valori mobiliare la 27 de societăți pe acțiuni.

Dedeman Bricolaj SRL, subsidiara din Republica Moldova a grupului român Dedeman a anunţat că îşi suspendă activitatea pentru o perioadă de trei ani. Motivele acestei decizii nu sunt anunţate.

Cât de costisitor este un divorț? Pentru că în cadrul mariajului există mai multă putere financiară, partenerii fac diverse credite ori se implică în proiecte la care nu s-ar fi aventurat în alte circumstanțe.

Un complex locativ format din 37 blocuri locative cu 10 etaje și 3.010 apartamente ar putea fi construit în următorii trei ani pe un teren de 7,25 hectare din cartierul Malina Mică.

Page 1 of 15
Go to top