creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(doc) Vaze decorative pe scările de la Guvern. Achiziția va costa statul de aproape 700.000 de lei

O nouă licitație publică la Guvern. După ce la începutul lunii noiembrie a organizat o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă, la sfârșitul lui noiembrie, Direcția generală pentru administrarea clădirii Guvernului a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei.

Potrivit jc.md, Guvernul își procură opt vaze de ceramică de aproximativ 84.000 de lei bucata. Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului R. Moldova a organizat la începutul lui noiembrie curent o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă de la etajul I al Casei Guvernului din str. Pușkin în valoare de 506.228 de lei.

Recent, direcția a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei, iar livrarea trebuie executată până pe 25 decembrie curent.

Media

Go to top