creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(foto) Ce mai vinde Guvernul: Drumuri, cluburi şi baze de odihnă

Agenția Proprietății Publice (APP) anunţă că desfăşurarea primei din acest an licitaţii "cu strigare" de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Potrivit anunţului la mezat sunt scoase 17 bunuri proprietate de stat cu un preţ iniţial de circa 13 milioane lei, scrie mold-street.com.

Printre bunurile scoase la licitaţie se numără patru segmente de drumuri (cel puţin aşa scrie în anunţ), mai multe încăperi, o staţie de pompare şi o staţie de epurare , două baze de odihnă (una la Vadul lui Vodă şi alta la Zatoka, regiunea Odesa, Ucraina), dar şi im club (construcţie nefinalizată) în comuna Donici, Orhei.

Cel mai valoros bun scos la vânzare sunt mai multe încăperi cu suprafaţa de circa o miedemetri pătraţi de pe Calea Orheiului, 112 din Chişinău pentru care Guvernul cere 3,5 milioane lei.

Pentru Baza de odihna ”Mecita” din Zatoka, reg. Odesa, preţul iniţial este de 2,8 milioane lei, iar pentru Baza de odihnă Lux de la Vadul lui Vodă - doar 400.000 lei

Potrivit APP cererile de participare pot fi prezentate nu mai târziu de 27 martie 2018, ora 16:00.

Anterior APP a scos la privatizare o singură întreprindere de stat. E vorba de Centrul Tehnic pentru Securitate Industrială și Certificare (CTSIC).

Totodată săptămâna trecută, Guvernul a anunţat că a vândut compania Vestmoldtransgaz, operatorului român Transgaz.

Media

Go to top