creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Externe

Externe (1692)

O nouă situaţie alarmantă pentru starea sistemul sanitar românesc. O mamă acuză un laborator că nu a putut detecta una dintre cele mai întâlnite infecţii nosocomiale, mai ales la copii. În exclusivitate pentru Realitatea TV, mama unui copil de trei ani a povestit că timp de o lună nu a ştiu cum să-şi trateze copilul, pentru că medicii au fost induşi în eroare de un set de analize greşite.

Cel puţin 29 de oameni au murit în Italia, dintre care 12 doar în Sicilia, din cauza furtunilor din ultimele zile. Guvernul de la Roma a anunţat că va decreta săptămâna aceasta stare de urgenţă în toate zonele calamitate, ca să poată trimite rapid fonduri şi ajutoare.

Un pescar din Noua Zeelandă a salvat din ocean un băiețel de 18 luni, incident descris drept un „miracol ciudat”, scrie BBC News.

Un avion rusesc de patrulare maritimă strategică şi de luptă antisubmarin Tupolev-142 a survolat la o distanţă foarte mică nava USS Mount Whitney în largul Norvegiei, în timp ce NATO desfăşoară în regatul scandinav cel mai amplu exerciţiu militar defensiv al său după încheierea Războiului rece, relatează duminică portalul specializat pe probleme militare 45enord.ca, transmite Agerpres.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat duminică marile companii petroliere străine împotriva oricărei explorări de gaze în largul Ciprului, calificându-i pe cei care sfidează Ankara drept „răufăcători", care merită acelaşi tratament ca teroriştii în Siria, informează Agerpres, care citează AFP.

Un bătrân din Constanţa, care se rătăcise departe de casă, a fost salvat de la moarte sigură de câinele jandarmilor. Ciobănescul german dresat special să găsească urme a mers kilometri întregi până a ajuns la victima care stătuse peste noapte pe câmp şi era aproape de şoc hipotermic.

O militantă împotriva corupţiei din Ucraina, Katerina Gandziuk, grav rănită după un atac cu acid, a decedat la spital, au informat duminică surse din anturajul acesteia, potrivit AFP.www.digi24.ro.

România este printre cele mai puțin influente țări din Uniunea Europeană - arată un studiu făcut de un institut cu sediul la Londra. În urma ţării noastre mai sunt doar alte 5 ţări.

Președintele rus, Vladimir Putin, a propus restabilirea numelui sovietic al serviciilor de informații militare ale Rusiei – Directia Principala de Informații – Glavnoe Razvedîvatelynoe Upravlenie – GRU, anunta TASS.

Page 1 of 131
Go to top