creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Externe

Externe (1678)

Manevrele 'Vostok-2018', preconizate să aibă loc în centrul şi estul Rusiei între 11 şi 15 septembrie - de o anvergură fără precedent după 1981 -, nu sunt îndreptate împotriva NATO, a declarat joi ministrul apărării adjunct rus, general-colonelul Aleksandr Fomin, într-o întâlnire cu ataşaţi militari străini pe care Moscova i-a convocat pentru a-i încredinţa că aplicaţiile sale au o natură pur defensivă şi nu sunt îndreptate împotriva altor ţări, transmite medianews.md cu referire la realitatea.net.

Potrivit comunicatului oficial al companiei britanice, aproximativ 380.000 de carduri de plăţi ar putea fi compomise. Atacul informaţional a fost unul de durată, din 21 august până pe 5 septembrie, relatează medianews.md cu referire la realitatea.net.

Premierul Olandei, Mark Rutte, vine în România săptămâna viitoare, având programate întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă. Vizita premierului olandez vine în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului UE în prima parte a anului 2019.

Magdalena Şerban a fost trimisă în judecată pentru omor calificat şi tentativă de omor. Alexandra Anne-Mary Costache, o fostă handbalistă, s-a salvat în ultima clipă, după ce femeia a împins-o în faţa trenului care ajungea în staţia Costin Georgian. În schimb, Alina Ciucu, a doua tânără atacată, a sfârşit strivită de garnitura de metrou în staţia Dristor, transmite medianews.md cu referire la realitatea.net.

Seismul cu magnitudinea 7,8 pe scara Richter s-a produs la 101 km față de Suva, cel mai mare oraș din Republica Fiji și capitala acestui stat.

Compania a anunţat că va începe să blocheze accesul la serviciile sale clienţilor care au un scor de patru steluţe pe profilul lor, acordat de către şoferi, relatează medianews.md cu referire la go4it.ro.

Simona Halep, nr.1 WTA, eliminată în primul tur la US OPEN, va împlini 27 de ani pe 27 septembrie. Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a dezvăluit ce obiective şi-a trasat pentru perioada următoare.

Patru persoane, între care şi atacatorul, şi-au pierdut viaţa joi într-un incident armat produs într-o bancă în Cincinnati, în Ohio (nordul SUA), a anunţat şeful poliţiei locale într-o conferinţă de presă.

Bărbatul, care avea în jur de 50 de ani, a murit în urma cancerului la plămâni, cu care a fost diagnosticat în 2016. Înainte de acest deces, guvernul japonez a admis că radiația a cauzat îmbolnăviri în cazul a patru muncitori, dar aceasta e prima moarte recunoscută oficial, relatează medianews.md cu referire la playtech.ro.

Page 1 of 130
Go to top