creare site-uri la comanda 079953912

Externe

Externe (1047)

De aceea, Uniunea Europeană vrea ca până în iulie 2019 toate maşinile electrice existente să emită un sunet, inclusiv când merg la viteze reduse. Prin urmare, vehiculele cu propulsie electrică vor trebui echipate cu generatoare de sunet, astfel încât nevăzătorii sau persoanele cu tulburări severe de vedere să le audă venind, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.

O instanţă judiciară din Turcia a condamnat luni la închisoare pe viaţă 104 persoane suspectate de implicare în tentativa de lovitură de stat din 2016, relatează cotidianul Hurriyet.

Editată, la solicitarea guvernului, în 13 limbi, broşura, intitulată "În caz de criză sau de război", conţine detalii despre localizarea adăposturilor, despre alimentele recomandabile a fi stocate sau despre sursele de informaţie de încredere şi va fi distribuită între 28 mai şi 3 iunie către 4,8 milioane de locuinţe (la o populaţie de circa 10 milioane de persoane).

Mahmoud Abbas, președintele Palestinei, se află în continuare în spital, luni, după ce a fost internat duminică. El a suferit complicații în urma operației la o ureche.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani şi-a bătut tatăl, în public, la Predeal, în fața a zeci de persoane. Individul a ajuns în arestul poliţiei după ce şi-a lovit tatăl în fața a zeci de persoane, în cadrul Zilelor oraşului Predeal.

Sikander Imran, fost medic la MedStar Georgetown University Hospital, în Washington, va sta trei ani în spatele gratiilor, după ce fosta lui iubită i-a cerut judecătorului să nu îi aplice acestuia o pedeapsă foarte grea, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

În unele zone aflate sub incidenţa acestor restricţii, distanţa până la coasta ucraineană este de mai puţin de zece mile marine (în jur de 16 km), ceea ce contravine prevederilor Convenţiei internaţionale asupra dreptului mării, conform aceloraşi canale media.

Acest lucru a subminat eforturile britanice de a contracara măsurile ofensive ale preşedintelui Putin după atacul neurotoxic ce l-a vizat pe fostul spion rus Serghei Skripal, transmite Ştiri.md cu referire la Mediafax.

Cinci persoane au murit sâmbătă şi opt duminică după ce au consumat alcool toxic în districtul Kanpur, a indicat poliţistul Akhilesh Kumar, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Page 1 of 81
Go to top