creare site-uri la comanda 079953912

Externe

Externe (1473)

Un ministru britanic şi-a dat demisia după ce presa a dezvăluit că a trimis mesaje cu tentă sexuală unor femei şi le-a făcut şi propuneri indecente.

Potrivit presei italiene, moldoveanul, în vârstă de 22 de ani, se afla pe motocicletă în monetul când a fost tamponat de o mașină marca Fiat, condusă de un cetățean italian, transmite medianews.md, cu referire la Deschide.md.

O tânără femeie din Oregon, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe nişte stânci marine pe care s-a prăbuşit cu Jeep-ul său Patriot în urma unui accident, supravieţuind în tot acest timp doar cu apa din radiatorul maşinii distruse de accident, informează sâmbătă Reuters.

Balenă albastră sau hibrid? O polemică ia proporţii în Islanda după acuzaţiile aduse de o organizaţie pentru protecţia animalelor care afirmă că un exemplar de balenă albastră ar fi fost ucis pentru prima dată după 50 de ani, informează AFP citată de Agerpres.

Un italian care a falsificat peste 600 de opere de artă a fost arestat în România după ce carabinierii italieni au colaborat cu polițiștii de la București, scrie Ansa. Sebastiano Giglia, de 55 de ani, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, dar a reușit să fugă și era căutat din 2013.

O fetiță de trei ani a murit și alta de 13 a ajuns în spital după ce au fost lovite de o mașină condusă de un adolescent beat. Băiatul de 17 ani a fost aproape linșat de oamenii care locuiesc în zona accidentului. Doar mascații au reușit să-l salveze.

Un chinez temerar a câştigat un concurs anual de degustare de ardei iuţi, înghiţind nu mai puţin de 50 în cu puţin peste un minut, informează AFP.

eful UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu, a declarat, citată de mediafax.ro, că în accident a fost implicată o familie din Republica Moldova, respectiv doi băieți de 2 și 8 ani, precum și mama și tatăl lor, ambii în vârstă de 29 de ani. oferul a pierdut controlul volanului după ce ar fi adormit la volan, trasnmite medianews.md cu referire la IPN.

Britanicul, un susţinător al grupării jihadiste Stat Islamic, a primit închisoare pe viaţă, dintre care 25 de ani fără posibilitate de eliberare condiţionată, pentru pregătire de acte teroriste şi incitare la terorism, transmite medianews.md cu referire la moldpres.md.

Page 1 of 114
Go to top