creare site-uri la comanda 079953912

Externe

Externe (842)

Armata israeliană a recunoscut, miercuri, că a atacat și a distrus, în urmă cu peste 10 ani, un presupus reactor nuclear al Siriei, în timpul unei operațiuni aeriene-fulger.

Cel puțin 26 de oameni au murit, iar alți 18 sunt răniți, în urma unui presupus atac sinucigaș cu bombă, lângă o moschee din capitala afgană Kabul, au confirmat oficiali citați de BBC News.

O nouă premieră în justiţie. Magistraţii ieşeni au decis că un şofer îşi poate folosi în continuare permisul de conducere, deşi este mort de aproape jumătate de an.

Unei femei din SUA, mama a şase copii, i-au fost amputate mainilie şi picioarele după ce o simplă răceală s-a transformat în pneumonie, ceea ce a dus la septicemie.

O femeie din SUA a fost condamnată la închisoare după ce şi-a înjunghiat mortal cei doi copii, pentru a se răzbuna pe tatăl lor, care avea de gând să divorţeze.

Un bărbat din Oradea cu vârstă de bunic a fost arestat astăzi pentru acuzaţii revoltătoare: ademenea fete de la orfelinat, copile de şcoala generală şi le trimitea în patul unor amici de-ai lui. Planul odios mergea mai departe: le şi filma în ipostaze din filmele pentru adulţi.

Statul american Mississippi a adoptat cea mai dură lege anti-avort din Statele Unite. Avortul este interzis după 15 săptămâni de sarcină, indiferent dacă este vorba despre viol sau incest. Singura excepţie este permisă dacă viaţa mamei e în pericol.

Preşedintele SUA, Donald Trump, l-a felicitat marţi pe omologul său din Rusia, Vladimir Putin, pentru câştigarea scrutinului prezidenţial, informează postul CNBC.

Peste 1.000 de militanţi din statele membre ale Uniunii Europene luptă pentru organizaţia teroristă Stat Islamic, iar 800 dintre aceştia provin din Balcani, potrivit datelor prezentate luni de Oficiul European de Poliţie (Europol), relatează site-ul agenţiei Novinite.www.mediafax.ro.

Page 1 of 65
Go to top