ModernWeb

PL face un apel către toate forțele proeuropene și unioniste din CMC, inclusiv către Blocul ACUM, pentru a forma o alianță majoritară proeuropeană.

 

 

Despre aceasta se menționează într-un comunicat emis presei, transmite medianews.md.

"Acest lucru este absolut necesar pentru a debloca proiectele europene și a menține cursul european și românesc al dezvoltării capitalei. O asemenea majoritate nu poate fi constituită doar la nivel de intenții sau declarații, ci trebuie să fie una materializată într-un document-program și asumată de fiecare consilier semnatar.

Odată ce a decăzut așa-zisa ”ofertă” a lui Ceban, de a oferi funcții Blocului ACUM în schimbul unei alianțe cu fracțiunea PSRM din CMC, cu atât mai mult forțele proeuropene trebuie să dea dovadă de maturitate politică și să-și asume angajamentul public pentru formarea unei coaliții majoritare în CMC", se arată în comunicat.

Amintim că noul primar ales al municipiului Chișinău, Ion Ceban, susține că va oferi câteva funcții importante din cadrul Primăriei capitalei reprezentanților Blocului ACUM, în cazul unei coaliții în CMC.

Rate this item
(0 votes)
Read 16 times
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…