creare site-uri la comanda 079953912

Media/IT

Media/IT (111)

Anunţată în urmă cu aproape doi ani, la conferinţa Google I/O 2016, funcţia Google Play Instant este lansată oficial în magazinul oficial de aplicaţii, urmând să cuprindă şi o selecţie limitată de jocuri Android.

Solidium, organismul care gestionează investiţiile statului finlandez, a anunţat marţi că a preluat o participaţie de 3,3% la producătorul finlandez de echipamente de reţele de telecomunicaţii Nokia, în ideea de a consolida caracterul finlandez al acestei companii.

Chinezii se laudă cu un nou tren super-încăpător, de peste 1.000 de persoane, care prinde o viteză de peste 350 km. pe oră.

În viitor, s-ar putea ca porcii să îți salveze viața. O echipă de cercetători japonezi susțin că au dezvoltat niște hibrizi om-porc care promit să revoluționeze transplanturile umane.

La ora actuală, competiția globală pe piața de smartphone-uri se dă între Android și iOS, alte sisteme de operare pentru mobile fiind irelevante.

Din Washington și Londra până la Kiev și Chișinău, propaganda rusă e o problemă reală. Chiar dacă majoritatea parlamentară a interzis retransmiterea programelor informative rusești în Moldova, măsură a cărei eficiență a fost deja pusă la îndoială, utilizatorii de rețele sociale rămîn la fel de vulnerabili ca și înainte.

Samsung Galaxy Note 9 mai are vreo jumătate de an până la lansare, dar se pare că știm deja ce îi va lipsi viitorului smartphone.

Cel mai mare studiu din istorie arată cât de ușor se răsândesc știrile false. Rapiditatea cu care se răsândesc știrile false i-a uimit pe cercetătorii de la MIT, care au realizat un studiu consistent, după ce au analizat 130.000 de știri care au fost distribuite în ultimii 12 ani pe rețeaua socială Twitter.

Cum ar fi dacă, în loc să mergi la sală să transpiri două ore, ar exista o pastilă care să imite beneficiile mișcării? Conceptul se adresează în special persoanelor care nu pot face exerciții fizice, însă ideea este bună chiar și pentru cei leneși.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 9
Go to top