creare site-uri la comanda 079953912

Media/IT

Media/IT (30)

Statuia ciobanului moldovean din raionul Tarutin, regiunea Odesa, a fost inclusă în Cartea Recordurilor Guiness, ca fiind cea mai mare statuie din lume dedicată ciobanilor, informează administrația Centrului etnografic în aer liber „Frumușica Nouă” din regiunea Odesa.

În mod cert, designul iPhone introdus în anul 2014 şi preluat cu minime modificări de actualul iPhone 8 va fi abandonat, iPhone X servind drept şablon pentru viitoarele modele iPhone, unele cu preţ mult mai mic decât cel lansat anul acesta.

Foarte mulţi oameni au ceva reţineri când vine vorba de curăţat şi spălat WC-ul, mai ales că ştim de cantitatea uriaşă de bacterii ce se adună în acel mic vas de porţelan.

Organizaţia non-profit Mozilla a lansat un update major al browser-ului Firefox, nume de cod Quantum, care reuşeşte să depăşească Google Chrome în multe din testele de viteză.

Potrivit administratorilor YouTube, doar 1 din 20 de persoane interacţionează cu link-urile video apărute în timp ce urmăresc clipul aflat în redare, deranjul cauzat nejustificând continuarea acestei modalităţi de promovare.

Conform unui raport publicat de Reuters, nu mai puțin de 700 de aplicații de iOS și Android sunt vulnerabile la hackeri și îți pun datele private în pericol.

Multe corpuri ale persoanelor decedate din SUA sunt ''donate'' în schimbul unei incinerări mai ieftine sau gratuite. Prin urmare, în acest tip de înţelegeri sunt atrase familiile disperate cu venituri reduse care aleg să ''doneze'' corpurile.

Ulcerul reprezinta o afectiune la nivelul stomacului sau duodenului (nisa ulceroasa). Principalii factori care cauzeaza aparitia ulcerului sunt: factorul genetic, Helicobacter Pylori si antiinflamatoriile nesteroidiene. Netratata, aceasta boala poate provoca sangerari si complicatii destul de grave.

2017 ar urma să fie anul cel mai cald înregistrat în absenţa fenomenului El Nino de la începutul înregistrărilor în domeniu, a anunţat Organizaţia Meteorologică Mondială într-un raport publicat luni, la Bonn, cu prilejul celei de a 23-a conferinţe pentru climă organizate de ONU, relatează AFP şi Reuters.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 3

publicitate