creare site-uri la comanda 079953912

Media/IT

Media/IT (73)

Iniţial, această întâlnire ar fi trebuit să aibă loc în spatele unor uşi închise, dar majoritatea liderilor din Parlamentul European au fost de acord să ceară preşedintelui PE, Antonio Tajani, ca audierea lui Mark Zuckerberg să fie transmisă live.

O echipă internațională de cercetători a dezvoltat sistemul de testare ADN HIrisPlex-S, care oferă o descriere fizică a unei persoane într-un mod care nu a fost posibil până acum. În trecut, un singur test nu putea să prezică toate cele trei trăsături.

În 3 ore şi 47 minute perecute în interiorul unui local, trei femei brazlience au fost pipăite împotriva voinţei lor de cel puţin 157 de ori. Mai mult deci de 40 de ori pe oră, scrie EVZ.

Întâi de toate, să-ți spionezi partenerul, soțul sau soția este un lucru ilegal. Pe piață sunt o serie de aplicații care teoretic te ajută să spionezi un telefon mobil, adică să ai acces la mesaje, apeluri mobile.

Prin natura lui, modul incognito a fost introdus în browserele de internet pentru momentele în care accesezi anumite adrese web și nu vrei ca respectiva sesiune de navigare să fie salvată undeva. Practic, nu vrei să lași urme vizavi de ce ai vizitat sau ce ai vizionat online. În principiu, se pretează mai ales pentru situațiile în care folosești laptopul, tableta sau smartphone-ul altei persoane pentru a căuta ceva rapid online.

Cu două zile înainte de alegerile locale, Portalul de Știri UNIMEDIA a fost supusă unui atac dDOS. De mai mult de o oră site-ul de știri a căzut și nu poate fi accesat.

Unele alimente, pe care le consumăm în fiecare zi, ar putea dispărea în viitorul nu tocmai îndepărtat.

Corina Caragea e una dintre cele mai îndrăgite prezențe de la Pro TV! În cadrul unui interviu, ea a dar de înțeles că ar fi tentată să facă și altceva în afară de a aduce în casele românilor știri din lumea sportului.

Un design solid şi preţurile mici au fost atuurile care au ajutat compania chineză Transsion Holdings în lupta cu gigantul Samsung şi să devină producătorul numărul unu de smartphone-uri, în funcţie de vânzări, de pe continentul african. Acum se pregăteşte să cucerească India, scrie Business Magazin.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 6
Go to top