creare site-uri la comanda 079953912

Media/IT

Media/IT (150)

Cercetătorii suedezi au efectuat un studiu care a urmărit să reliefeze modul în care consumul de fructe şi legume influenţează riscul producerii unui infarct.

Potrivit celor de la Phone Arena, Galaxy S9 și S9+ ar putea avea baterii similare cu modelele de anul trecut, seria Galaxy S8. Adică 3.000 mAh pentru Galaxy S9, respectiv 3.500 mAh pentru versiunea mai mare.

Hewlett-Packard și Apple și-au majorat puternic vânzările de calculatoare în anul 2017, Dell a realizat o creștere modestă, iar Lenovo, Asus și Acer au înregistrat scăderi, arată un raport al companiei de cercetare IDC.

Deseori, bateria telefonului este prima care începe să cedeze, din cauza că nu o încărcăm corect.

Cercetatorii NASA s-au folosit de razele X pentru a demonstra eficacitatea unei noi tehnici de navigare în spațiu.

Coreea de Nord nu mai e chiar acel stat închis ermetic pentru exterior, iar smartphone-ul patriei e o dovadă în direcția asta.

Invi, o firmă din Olanda, a prezentat o brăţară inedită. Aceasta promite să alunge potenţialii atacatori prin eliberarea unui miros oribil.

Arheologii au oferit noi detalii despre descoperirea uriașă de la sfârșitul anului trecut a unei camere secrete în celebra piramidă de la Giza, Egipt. Analiza textelor religioase îi face pe savanți să creadă că este vorba despre existența unui obiect unic în camera încă neexplorată.

Mark Zuckerberg a pierdut vineri 3,3 miliarde de dolari în urma anunţului referitor la modificarea algoritmului de afişare a postărilor pe Facebook, ca urmare a scăderii acţiunilor companiei cu 4,5% la bursa din New York, transmite Bloomberg.

Page 1 of 12