creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Media/IT

Media/IT (159)

Nu se întâmplă prea des ca Google să aducă schimbări tranşante browser-ului Chrome, cu atât mai puţin ca acestea să fie livrate dintr-o dată, cu o singură actualizarea a aplicaţiei. Însă versiunea Chrome 69 atrage atenţia chiar şi utilizatorilor neavizaţi, încă de la primul contact.

Este portabil și operațiile făcute cu ajutorul său sunt neinvazive, mult mai puțin dureroase și nu lasă cicatrici, scrie tvr.ro.

Ba chiar se ocupă şi de încărcarea acumulatorului „parcând” în faţa adaptorului de alimentare atunci când este cazul. Rămâne însă o problemă: cineva tot trebuie să descarce caseta de colectare a aspiratorului şi să verse gunoiul la coş, relatează medianews.md cu referire la go4it.ro.

În această situație, se pare că a început să facă actualizări care vor aliena mai mulți utilizatori decât ai crede, transmite medianews.md cu referire la playtech.ro.

Samsung Galaxy Note 9 vrea să atragă consumatorii cu jocul Fortnite și un sistem de răcire performant, acesta marcând o cotitură în oferta Samsung, fiind prima dată când gigantul coreean oferă produse destinate pasionaților de jocuri, conform Reuters.

De-a lungul timpului, au existat hackeri al căror unic scop a fost să se distreze puțin și să fie niște troli veritabili – nimic rău în asta, atâta timp cât limitele etice încă rămân acolo, scrie playtech.ro.

Dacă vrei să joci jocuri video violente, cu tentă istorică și care să fie conforme cu realitățile ilustrate, sigur nu ai vrea s-o faci în Germania. Legile din țară sunt destul de stricte în ceea ce privește conținutul violent sau, într-un caz special, cel care amintește de trecutul nazist al statului, transmite playtech.ro.

Samsung vrea să investească 22 de miliarde de dolari în inteligență artificială, tehnologie 5G, componente electronice pentru industria auto și afaceri biofarmaceutice, pe măsură ce gigantul caută să se extindă în noi domenii, scrie Reuters. România este pe harta gigantului coreean, potrivit informațiilor Libertatea, gigantul coreean dezvoltând în țara noastră sisteme de conducere autonomă.

Infractorii cibernetici ar avea posibilitatea să intre în posesia parolelor utilizatorilor de internet în primul minut după ce aceştia le-au tastat, folosindu-se de căldura reziduală rămasă pe tastele recent atinse, este noua descoperire a cercetătorilor de la Universitatea din California, Irvine (UCI), publicată în lucrarea "Thermal Residue-Based Post Factum Attacks On Keyboard Password Entry”.

Page 1 of 13
Go to top