creare site-uri la comanda 079953912

Media/IT

Media/IT (131)

Katy Perry, Justin Bieber și Barack Obama au pierdut fiecare peste 2 milioane de urmăritori după ștergerea masivă de conturi operată de Twitter în ultima perioadă. Katy Perry a fost unul dintre cei mai mari perdanți ai Marii Eupurări Twitter, pierzând peste 2,8 milioane de urmăritori peste noapte, scrie CNN.

Organizațiile neguvernamentale de media își exprimă dezacordul în legătură cu o recentă dispoziție semnată de vicepreședintele Judecătoriei Chișinău, Ghenadie Pavliuc, care ar putea crea confuzie și duce la restricționarea accesului jurnaliștilor în sediul Centru al instanței.

Elon Musk spune că Space X, compania sa spațială, dezvoltă un submarin de dimensiuni mici care să fie folosit pentru salvarea copiilor blocați în peștera inundată din Thailanda. Totuși, autoritățile thailandeze nu vor mai avea nevoie, cel mai probabil, de ajutorul său, având în vedere că operațiunile de salvare sunt pe sfârșite.

Mona el-Mazboh a fost arestată pe aeroportul din Cairo la finalul șederii ei în Egipt după ce un video de 10 minute în care ea spune că Egiptul este o ”țară ticăloasă” a devenit viral pe social-media, transmite medianews.md cu referire la hotnews.ro.

Până acum, nu știm extrem de multe despre viitoarele iPhone-uri, dar suntem din ce în ce mai siguri că toamna aceasta va aduce trei noi modele de telefoane. Unul dintre acestea va fi un iPhone X cu diagonala ecranului de 5,8 inci – telefonul va avea specificații îmbunătățite, dar un preț ceva mai accesibil, transmite playtech.ro.

Utilizând un algoritm de machine learning, un grup de cercetători a putut să determine dacă o anumită persoană era din următoarele țări: Malaysia, Iran, China, India sau Bangladesh, transmite playtech.ro.

Sunt câteva telefoane pe care HTC și le poate trece cu mândrie în dreptul numelui: HTC Diamond, Dream, Nexus One, HD7 și One. Dintre toate acestea, doar unul, ultimul, este produs când nu avea niciun suport de la niciun alt gigant din lumea tehnologiei. Este însă mult mai mare lista eșecurilor și momentelor în care a evaluat eronat piața, transmite playtech.ro.

Descoperirea timpurie şi corectă a afecţiunilor medicale pe baza imaginilor generate de computerul tomograf este una dintre cele mai dificile sarcini pentru un medic, experienţa cumulată în zeci de ani de activitate putând urgenta cu săptămâni sau chiar luni începerea tratamentului pentru o boală gravă.

Imensă scurgere de informaţii la cel mai mare serviciu de email de pe glob. Potrivit unei investigaţii Wall Street Journal, Google le-a permis dezvoltatorilor de aplicaţii să citească mesajele utilizatorilor.

Page 1 of 11
Go to top