creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Media/IT

Media/IT (164)

Telescopul spaţial Hubble a surprins un grup de galaxii care alcătuiesc imaginea unui chip zâmbitor, a anunţat Agenţia spaţială americană NASA.

Drama biografică "Bohemian Rhapsody" (Fox), regizată de Dexter Fletcher şi Bryan Singer, cu Rami Malek în rolul Freddie Mercury, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

Metoda "accidentul" s-a mutat online. Zeci de români au fost atacaţi în ultimele săptămâni de hackeri care i-au sunat spunându-le că au o problemă la calculator care trebuie rezolvată urgent. Eroarea nu există în realitate, evident.

Una dintre componentele esențiale care asigură succesul unei afaceri este promovarea. Strategia unei promovări eficiente ține și de o comunicare benefică și de o imagine cât mai bună creată de-a lungul timpului. Materialele promoționale sunt elementele care pot face cunoscut brandul într-un mod clar, non-agresiv. Vorbim despre reclame tradiționale, formele clasice de promovare printre care, reclamele stradale, presă, mass-media, flyere. Iată câteva strategii eficiente, care te vor ajuta să îți crești notorietatea afacerii.

Echipa proiectului Point Map, cea mai detaliată hartă a Moldovei, lansează o testare beta deschisă a aplicației Point Map pe platforma Android.

Nu se întâmplă prea des ca Google să aducă schimbări tranşante browser-ului Chrome, cu atât mai puţin ca acestea să fie livrate dintr-o dată, cu o singură actualizarea a aplicaţiei. Însă versiunea Chrome 69 atrage atenţia chiar şi utilizatorilor neavizaţi, încă de la primul contact.

Este portabil și operațiile făcute cu ajutorul său sunt neinvazive, mult mai puțin dureroase și nu lasă cicatrici, scrie tvr.ro.

Ba chiar se ocupă şi de încărcarea acumulatorului „parcând” în faţa adaptorului de alimentare atunci când este cazul. Rămâne însă o problemă: cineva tot trebuie să descarce caseta de colectare a aspiratorului şi să verse gunoiul la coş, relatează medianews.md cu referire la go4it.ro.

În această situație, se pare că a început să facă actualizări care vor aliena mai mulți utilizatori decât ai crede, transmite medianews.md cu referire la playtech.ro.

Page 1 of 13
Go to top