creare site-uri la comanda 079953912

Monden

Monden (546)

Franța și Croația vor juca finala Campionatului Mondial 2018, iar pe teren se vor afla uni dintre cei mai bun jucători de fotbal ai momentului, iar așa cum ne arată tradiția, aceștia au alături unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Dr. Alban i-a enervat pe spectatori, la "We love retro", după ce a repetat de trei ori celebrul salut ”Hello, Budapest!”. Cu toate acestea, mii de bucureșteni nostalgigi dupa perioada bairamelor s-au distrat vineri noapte (13 iulie), ca-n anii ’90, cu muzica din perioada tinereții lor, încă la modă și astăzi, dovadă faptul că Arenele Romane s-au umplut de spectatori.

Nancy Sinatra Sr., prima dintre cele patru soţii ale lui Frank Sinatra şi mama celor trei copii ai lui, a murit vineri la vârsta de 101 ani, potrivit The Hollywood Reporter și News.ro.

O adolescentă poate fi considerată cu ușurință norocoasă de oricine. Ea are visuri mărețe să fie prima femeie care ajunge pe Marte și are toate șansele ca dorința să i se îndeplinească. Fata a fost antrenată de mică de NASA pentru a fi astronaut.

Un artist în vârstă de 60 de ani s-a aflat în moarte clinică timp de 7 minute. Shiv Grewal din Peckham a suferit un accident cardiac puternic, dar medicii au reușit să-l resusciteze după mai multe încercări nereușite.

Beth Bamford susține că nu știa că este însărcinată și a răma uimită când a ajuns să nască singură, în baie, transmite medianews.md cu referire la unica.ro.

Beth Bamford susține că nu știa că este însărcinată și a răma uimită când a ajuns să nască singură, în baie, transmite medianews.md cu referire la unica.ro.

Regina l-a întâmpinat pe preşedintele american în curtea castelului iar Trump a fost primit cu salutul regal din partea unei fanfare militare care a intonat apoi imnul Statelor Unite, transmite medianews.md cu referire la digi24.ro.

Page 1 of 42
Go to top