creare site-uri la comanda 079953912

Monden

Monden (248)

Anastasia Gheorghe, fiica jurnalistului Andrei Gheorghe, face un apel catre presă pentru a proteja imaginea tatălui ei, după ce spune că în media au apărut imagini cu jurnalistul decedat, aceasta acuzând o goană după senzaţional.

Are o avere imensă, iar alţii în situaţia lui şi-ar proteja-o cu un contract prenupţial. Nu şi Prinţul Harry, care a decis să nu semneze aşa ceva înainte de nunta cu Meghan Markle.

Vanessa Trump divortează de soţul său, Donald Junior, fiul cel mare al preşedintelui american, după 12 ani de căsnicie.www.digi24.ro.

Directorul de imagine John Bailey, preşedintele Academiei de film americane - organizatoarea galei Oscar -, este subiectul unei anchete interne în urma a trei acuzaţii de hărţuire sexuală, transmite AFP.

Cântărețul de muzică rap, Craig Mack, a murit la 46 de ani, din cauza unei insuficienţe cardiace. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar anunțul a fost făcut de producătorul acestuia.

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, intenţionează să dea în judecată companiile petroliere, acuzându-le de omorârea a numeroase persoane în întreaga lume din cauza poluării, relatează site-ul Politico.com.

Allice Little, o prostituată din Nevada, susține că este cel mai bine plătită damă de companie din SUA și că veniturile sale ating aproape pragul de 1.000.000 de dolari.

Recent s-a încheiat un eveniment major în lumea pokerului - Partypoker MILLIONS Germany, în Rozvadov, Cehia.

Solista Andreea Bălan a dezvăluit un amănunt mai puțin știut despre ea, și anume că merge la psiholog de ani de zile.

Page 1 of 20
Go to top