creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Monden

Monden (600)

Dacă sunteți în căutarea unei ținute office, în acest articol vă prezentăm câteva modele care sunt la modă și pe care le puteți purta în această perioadă.

Despre nașterea micuțului Noah, Nata Albot a povestit multe urmăritorilor ei de pe Instagram. Câteva detalii neștiute au ajuns în exclusivitate și la EA.md. De ce femeile nu știu cum să treacă foarte corect prin travaliu și cum să transformi alăptarea, în primele săptămâni de viață ale copilului, într-o plăcere, ne-a povestit chiar Nata Albot, transmite medianews.md cu referire la ea.md.

Cei doi erau căsătoriți doar de 90 de minute când elicopterul în care se aflau s-a prăbușit, transmite medianews.md cu referire la digi24.ro.

Atunci când îți dorești o relație serioasă, cu siguranță vrei să eviți persoanele care preferă doar aventuri de o noapte sau relații de scurtă durată.

„În 2018 nu se poate vorbi de stil fără să o menţionezi pe Meghan Markle", afirmă editoarea de specialitate a publicaţiei, transmite medianews.md cu referire la antena3.ro.

Celebrul actor Burt Reynolds a murit în această dimineață anunță presa americană. Vedea avea 82 de ani.

Andreea Bălan a ajuns cu fetița la spital, iar la scurt timp i s-a făcut și rău. Artista a povestit pe vlogul ei panica prin care a trecut, după ce Ella a căpătat un virus care se răspândește rapid.

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 12 ani, ar urma un tratament dificil de schimbare de sex. Deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, scrie ziarul spaniol ABC.De altfel, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se îmbracă precum un băiat.

„Proprietara casei nu a respectat nici măcar sentinţa definitivă a Curţii Supreme care îi interzicea să asculte acasă această muzică”, potrivit postului privat TV Markyza, transmite medianews.md cu referire la protv.ro.

Page 1 of 47
Go to top