creare site-uri la comanda 079953912

Monden

Monden (47)

John Travolta a fost acuzat de hărţuire sexuală de un maseur, care la momentul incidentului avea vârsta de 21 de ani. 

Parte din rolul nevorbit al unui lider este să ofere sfaturi, după cum observă jurnaliştii de la Inc.com. Iată câteva dintre cele mai recente sfaturi oferite de unii dintre cei mai puternici lideri din mediul de business global:

Charlie Sheen, cunoscut din lungmetrajul „Plutonul” şi serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, este acuzat că l-a violat pe Corey Haim, cu care a jucat în „Lucas”, în urmă cu trei decenii. Actorul neagă afirmaţia, scrie digi24.ro.

Actorul Jason Momoa, cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din ”Stargate Atlantis” şi Khal Drogo din ”Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, s-a căsătorit în secret, în urmă cu câteva săptămâni, cu partenera lui de viaţă, actriţa Lisa Bonet, cunoscută din ”The Cosby Show”, cu care are o relaţie de 12 ani, informează The Daily Mail, scrie digi24.ro.

BRAD BUFANDA, un tânăr actor celebru pentru apariţia în serialul Veronica Mars, dar şi pentru roluri în CSI: Miami, Malcolm in the Middle şi A Cinderella Story, a murit, la 34 de ani. 

Actriţa Sophie Turner din Game of Thrones şi cântăreţul Joe Jonas au anunţat duminică pe Instagram că s-au logodit.

Meghan Markle, iubita prințului Harry al Marii Britanii, a decis să pună punct rolului din serialul Suits care a făcut-o cunoscută, anunță presa internațională. 

Anual, aproximativ 89 de ţări trimit către Academia Americană de Film o producţie care să le reprezinte la Premiile Oscar, în lupta pentru mult-râvnitul trofeu Oscar pentru film străin.

În ultima perioadă s-a vehiculat tot mai mult o separare între Gerard Piqué şi Shakira.

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 4

publicitate