creare site-uri la comanda 079953912

Monden

Monden (387)

Experții de la firma de evaluare Bridebook estimează că nunta regală de sâmbăta ar fi costat în jur de 32 de milioane de lire sterline, cei mai mulți bani fiind alocați pentru securitatea evenimentului, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai, scrie digi24.ro.

Cântăreaţa americană Beyonce a devenit proprietara unei biserici vechi de peste 100 de ani din New Orleans, evaluată la 850.000 de dolari, potrivit tmz.com.

Miss Moldova 2018 este o tânără în vârstă de 21 de ani, din Chișinău. Ea este model și a participat anterior la mai multe ședințe foto, pentru diferite branduri cunoscute, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Actorul Hugh Grant se însoară. Cunoscut drept ”eternul celibatar”, britanicul spune adio burlăciei la 57 de ani și se căsătorește cu partenera lui de viaţă, suedeza Anna Eberstein.

Biletele, disponibile în reţeaua Eventim, au preţuri de 179 de lei (760 de lei moldovenești) până pe 29 iulie, de 239 de lei (aproximativ 1014 lei moldovenești) până pe 28 august, iar în ziua concertului, ele vor costa 250 de lei (circa 1060 de lei moldovenești), scrie news.ro.

Fiica unui om de afaceri înstărit din Zimbabwe, Chelsy Davy l-a cunoscut pe Prințul Harry în 2004, la Stowe School. A urmat o relație turbulentă, presărată cu certuri și împăcări, până în mai 2010, când Davy a anunțat oficial pe Facebook despărțirea de Harry. Deși un an mai târziu au existat zvonuri cu privire la o nouă împăcare, Prințul Harry a dezmințit acest lucru, afirmând că este „100% singur”, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

La gala Billboard Music de anul acesta, Ed Sheeran a mai primit trofeele pentru cel mai bun cântăreţ, cel mai bun cântec Top Hot 100 ("Shape of You"), cele mai mari vânzări ale unei piese ("Shape of You") şi cel mai bun cântec difuzat la radio ("Shape of You"), transmite Știri.md cu referire la Mediafax.

Patricia Morison, cea mai vârstnică legendă a Hollywood-ului a murit la vârsta de 103 de ani, informează The Sun.

Page 1 of 30
Go to top