creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Monden

Monden (612)

Jennifer Lopez a făcut mărturisiri legate de fostul său soț, cântărețul Marc Anthony. Diva a dezvăluit cât de mult a ajutat-o acesta.

Britney Spears a dezvăluit că a decis renunțe la carieră pentru o perioadă nedeterminată și a amânat turneul intitulat "Britney: Domination", pe care urma să îl susţină în Las Vegas, pentru a avea grijă de tatăl ei. Vedeta le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul lor în perioada în care părintele ei a fost bolnav.

Anca Verma este cunoscută și pe rețelele de socializare. Ea este românca din Galați care s-a mutat în India și este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați indieni din top 10.

Moştenitorii lui Michael Jackson au descris joi drept ''scandalos şi patetic'' un nou documentar care-l acuză pe regretatul artist de agresiuni sexuale asupra a doi copii.

Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu a avut parte de un incident extrem de neplăcut într-un mall din Republica Moldova.

ANAF continua operațiunea de inventariere a artiștilor, iar potrivit unui document publicat de jurnalistul Rareș Bogdan, Smiley apare ca datornic la stat cu o sumă considerabilă. Artistul ar avea de plătit peste 150.000 de lei, pentru depășirea plafonului TVA și nedeclararea veniturilor.

Cântăreaţa Lady Gaga a scris pe contul său de pe platforma online Twitter despre colaborarea cu rapperul R. Kelly, acuzat de mai multe femei de abuz sexual, arătând că în acel moment, în 2013, trecea printr-o perioadă "întunecată" şi că îi pare rău că "nu s-a gândit mai bine".

Actriţa Naomi Watts va juca în prequel-ul „Game of Thrones”, pentru care va începe producţia în primăvara aceasta în insulele Canare şi în Irlanda de Nord, scrie ABC, scrie news.ro.

Page 1 of 48
Go to top