creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Monden

Monden (596)

„În 2018 nu se poate vorbi de stil fără să o menţionezi pe Meghan Markle", afirmă editoarea de specialitate a publicaţiei, transmite medianews.md cu referire la antena3.ro.

Celebrul actor Burt Reynolds a murit în această dimineață anunță presa americană. Vedea avea 82 de ani.

Andreea Bălan a ajuns cu fetița la spital, iar la scurt timp i s-a făcut și rău. Artista a povestit pe vlogul ei panica prin care a trecut, după ce Ella a căpătat un virus care se răspândește rapid.

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 12 ani, ar urma un tratament dificil de schimbare de sex. Deşi s-a născut fată, a simţit întotdeauna că vrea să fie băiat, scrie ziarul spaniol ABC.De altfel, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt se îmbracă precum un băiat.

„Proprietara casei nu a respectat nici măcar sentinţa definitivă a Curţii Supreme care îi interzicea să asculte acasă această muzică”, potrivit postului privat TV Markyza, transmite medianews.md cu referire la protv.ro.

Potrivit grupului pentru drepturile omului „Reținuți în Dubai”, cât a fost în detenție, Ellie Holman, un medic dentist din Suedia care locuiește în Kent cu partenerul ei englez Gary și cei trei copii, a fost forțată să curețe toalete și nu i s-a dat apă, transmite medianews.md cu referire la protv.ro.

Leonardo DiCaprio și-a dus iubita în vacanță pe Mediterană. De câteva săptămâni, Leo și Camila Morrone se plimbă cu iahtul actorului prin cele mai luxoase stațiuni din sudul Europei.

Deşi nu a fost invitată la nunta Ducilor de Sussex, potrivit reporterilor de la The Thelegraph, când a fost întrebată dacă va fi prezentă şa marele evenimente, ea a răspuns că „S-ar putea să ajungă în ultimul moment pentru că ea călătoreşte foarte mult ”, transmite medianews.md cu referire la one.ro.

Andreea Marin a mărturisit că nu a fost niciodată tentată să plece definitiv din România, în ciuda faptului că a avut numeroase ocazii.

Page 1 of 46
Go to top