creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Actorul Charlie Sheen, acuzat că a violat un minor

Charlie Sheen, cunoscut din lungmetrajul „Plutonul” şi serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, este acuzat că l-a violat pe Corey Haim, cu care a jucat în „Lucas”, în urmă cu trei decenii. Actorul neagă afirmaţia, scrie digi24.ro.

Dominick Brascia, prieten al lui Haim, este cel care a declarat pentru National Enquirer că Sheen l-a agresat sexual pe Haim în timpul filmărilor pentru „Lucas” (1986), scrie The Hollywood Reporter.

Miercuri, actorul american în vârstă de 52 de ani a transmis printr-un reprezentant: „Charlie Sheen neagă categoric aceste acuzaţii”, relatează News.ro.

Numele lui Haim - care a murit în martie 2010, la vârsta de 38 de ani - a reapărut recent în atenţia publicului, după ce mama lui s-a alăturat poveştilor lui Corey Feldman legate de abuzurile comise asupra copiilor de la Hollywood.

Cei doi, Haim şi Feldman, au lucrat împreună la mai multe filme în anii 1980.

Poliţia din Los Angeles a confirmat miercuri că o investigaţie a fost deschisă privind acuzaţiile făcute de Feldman.

Carlos Irwin Estévez, născut pe 3 septembrie 1965, cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen, s-a remarcat în lungmetrajele „Plutonul” (1986) şi „Wall Street” (1987), regizate de Oliver Stone. După 2000, a jucat în special în producţii de televiziune - „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a half Men” şi „Anger Management” au fost aevărate succese de public. În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor din industria de televiziune, cu venituri de 1,8 milioane de dolari obţinute într-un singur sezon.

A câştigat un Glob de Aur pentru rolul din serialul „Orice e posibil/ Spin City”. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame în 1994.

Viaţa privată a actorului Charlie Sheen a fost însă marcată de numeroase probleme cu justiţia, cauzate de consumul de alcool şi stupefiante, dar şi din cauza unor episoade de violenţă domestică. Din acest motiv, starul american a fost concediat în martie 2011 de CBS şi Warner Bros din serialul „Two and a Half Men”. În 2015, el a anunţat că a fost infectat cu HIV.

Go to top