creare site-uri la comanda 079953912

Cât câștigă socrul lui Ștefan Bănică Jr. Abia acum s-a aflat

Cât câștigă socrul lui Ștefan Bănică Jr. Florin Pîrva, tatăl Laviniei, este funcţionar public şi are un venit anual de 30.022 lei, potrivit declarației de avere publicată pe site-ul instituţiei.

Conform declaraţiei de avere semnată în iunie 2017, şi publicată pe site-ul instituţiei, bărbatul are un venit anual de 30.022 lei , asta însemnând un salariu lunar de 2.501 lei. Mama Laviniei este pensionară şi încasează o pensie de 765 lei, în total 9.190 lei pe an, potrivit Click.ro. Socrii lui Bănică mai deţin un apartament de 64 de metri pătraţi, în Timişoara, cumpărat în 1992.

Iubita lui Ștefan Bănică a petrecut Crăciunul alături de mama și tatăl ei. Artista a postat o imagine pe contul de socializare. “Alături de mama şi de tata. Tare bine e când sunt cu ei”, a scris Lavinia în dreptul imaginii.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret, în urmă cu câteva luni. După ce artistul a făcut primele declarații despre eveniment, în urmă cu doar cîteva zile, a venit rândul soției lui.

Citește și

Autostrada „România” | Milioane de euro pentru „hârtii” care expiră

Nașul lui Daniel Prodan, trimis în judecată. Didi îi lăsase cu limbă de moarte să-i ajute familia

Media