creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(foto) Antonia și Alex Velea, goi în pat

Antonia și Alex Velea, goi în pat. Cei doi artiști au renunțat la inhibiții și și-au surprins fanii de Sfântul Valentin. Prietenii virtuali au reacționat imediat.

Antonia şi Alex Velea s-au fimat în intimitate şi le-au arătat tuturor imaginile din pat. Este pentru prima dată când cei doi artiști sunt atât de îndrăzneți.

Cei doi sunt dezbrăcaţi, Alex Velea este acoperit doar e un cearşaf, în timp ce Antonia apare în lenjerie intimă.

Recent, Antonia a comentat despre divorțul de Vincenzo Castellano, tatăl fiicei ei, Maya. Artista a menționat că a avut momente în care a clacat și chiar a intrat în despresie. Antonia formează un cuplu, în prezent, cu cântărețul Alex Velea, împreună cu care are doi băieți, Dominic și Akim.

Antonia a fost căsătorită cu Vincenzo Castellano, împreună cu care are o fetiță, Maya, care locuiește în Italia cu tatăl ei.

„Mai am momente în care, că sunt și eu om, pur și simplu, clachez. Am trecut și eu printr-o mică depresie, doar că am ales să nu vorbesc despre asta. Faptul că (n.r. ea și Vincenzo), în acte, suntem încă soț și soție înseamnă că a trebuit să depun niște acte să schimb numele lui Dominic și Akim. Maya și-a văzut frații doar online. Aș vrea să termine totul ca să scăpăm”, a declarat Antonia.

Despre actualul ei partener de viață, cântăreața a avut numai cuvinte de laudă. „El a fost dintotdeauna un tătic și m-a ajutat mereu cu copiii. S-a văzut că a vrut să învețe, de la schimbat scutece, la stat cu ei, la orice. Mi-ar plăcea să devin doamna Velea”, a afirmat ea.

Citește și:

Media

Go to top