creare site-uri la comanda 079953912

Chiar dacă în turul I și-au îndemnat alegătorii să susțină un candidat de dreapta la alegerile locale din capital, Partidul Democrat refuză să spună explicit pe cine va susține în cel de-al doilea tur al alegerilor din municipiul Chișinău, în care se vor duela Andrei Năstase (PPDA) și Ion Ceban (PSRM). Asta chiar dacă primul reprezintă dreapta eșchierului politic, iar ultimul – stânga politică.

Partidul Democrat anunță reacția după alegerile locale de duminică. De asemenea, reprezentantul PD va anunța dacă formațiunea îl va susține pe Andrei Năstase în turul II sau nu. 

În turul I al alegerilor locale noi din 20 mai, curent, concurenții electorali au cheltuit în total aproape 9 milioane de lei. În cursa electorală au participat 2 candidați independenți și alți 28 de reprezentanți ai partidelor politice.

După ce Partidului Unității Naționale și Partidul Liberal și-au îndemnat simpatizanții să-l voteze pe Andrei Năstase în turul II al alegerilor locale din mun. Chișinău, Partidul Popular European din Moldova, la rândul său, îndeamnă cetățenii să meargă la vot pentru a-l susține pe candidatul Platformei DA pe 3 iunie.

Statul român este extrem de permisiv cu jucătorii din piaţa agricolă, scrie stirileprotv.ro, care a efectuat o investigație despre cum au eșuat afacerile în agricultură din județul Vaslui, România.

Candidatul socialiștilor pentru alegerile municipale, Ion Ceban, trebuie să le vorbească locuitorilor mun. Chișinău de ce capitala a degradat în perioada când dânsul a fost șeful celei mai mare fracțiuni în Consiliul municipal, în loc să solicite „dezbateri zilnice” cu Andrei Năstase, consideră vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

Primar interimar al municipiului Chișinău și, concomitent, director de firmă. Este vorba de Silvia Radu care, la sfârșitul anului 2017, în paralel cu funcția publică a administrat oficial două companii britanice care îi aparțin — Gate for Capital Limited și CIS Logistic, se arată într-o investigaţie publicată de RISE Moldova.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal din România, Ludovic Orban, salută rezultatele acumulate de candidatul unic al forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, Andrei Năstase, în primul tur al alegerilor locale din capitală.  

Candidatul Partidului Liberal (PL) la funcția de primar al capitalei, Valeriu Munteanu, și-a manifestat susținerea pentru reprezentantul forțelor unite proeuropene, Andrei Năstase, în cadrul turul II al alegerilor municipale, care se vor organiza la 3 iunie curent. 

Partidul Unității Naționale (PUN) va susține necondiționat candidatura lui Andrei Năstase în turul II al alegerilor locale pentru funcția de primar general de Chișinău. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al formațiunii, Anatol Șalaru. Potrivit lui, este prioritar împiedicarea socialiștilor de a cuceri capitala.

Page 1 of 75
Go to top