creare site-uri la comanda 079953912

Politic

Politic (324)

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ucraineni, Dmitrii Gordon, cel care a fondat portalul informaţional gordonua.com, l-a numit pe Igor Dodon agent de influenţă rusă. Declaraţia jurnalistului a fost făcută în seara de marţi, 21 noiembrie, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea „60 de minute” de la postul public de televiziune din Rusia „Rossia 1”.

Primarul general interimar, Silvia Radu, a venit în funcție ilegal. În spatele ei este Partidul Socialiștilor, iar oligarhul Vladimir Plahotniuc i-a antrenat în acest joc, pe Igor Dodon, cât și pe Silvia Radu.

România și Republica Moldova sunt două state frațești, dar fiecare trebuie să fie stăpân la el acasă. Totodată, românii care „umblă” prin Republica Moldova promovând Unirea vor fi puși la punct, afirmă șeful statului moldovean, Igor Dodon.

Proiectul legii bugetului pe anul 2018 a fost definitivat şi urmează să fie supus dezbaterilor, cu adoptarea ulterioară în Parlament. Modul în care bugetul este alcătuit, inclusiv după coordonarea Guvernului cu Fondul Monetar Internaţional, dar şi agenda politică pentru perioada următoare au fost puse în discuţie în şedinţa săptămânală a PDM.

În ziua de duminică, 19 noiembrie 2017, Asociația Promo-LEX a dat publicității constatări intermediare privind desfășurarea referendumului de revocare a Primarului de Chișinău și alegerile locale noi din 10 localități din țară.

Până la ora 10 a zilei referendumului din data de 19 noiembrie 2017 privind referendumul de revocare a Primarului de Chișinău, misiunea Promo-LEX de observare a referendumului local a constatat anumite încălcări: secții de vot deschise cu întârziere, urne de vot care nu au fost sigilate, dar și prezența materialelor de publicitate în raza secției de votare. 

(update 21:00) Fiasco pentru Partidu Socialiștilor și fracțiunea acestora din CMC. Plebiscitul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă a eșuat pentru că nu a întrunit numărul necesar de alegători. Astfel, la urne s-au prezentat doar 110 502 de persoane echivalentul a 17,58% de alegători. 

Referendum astăzi în capitală. Peste 650 de mii de persoane cu drept de vot sunt așteptați astăzi la urne pentru ași exprima opțiunea în cadrul plebiscitului.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc ar pregăti o nouă escrocherie prin intenția de a naționaliza hotelul „Național”, care după ce a intrat în posesia unor companii obscure s-a transformat într-o ruină aflată în centrul capitalei, susține președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Page 1 of 25

publicitate