creare site-uri la comanda 079953912

În total însă, democrații au cheltuit în șase luni apropae 17 milioane de lei, cei mai mulți bani fiind obținuți din cotizații de partid și donații, transmite medianews.md cu referire la zdg.md.

Potrivit lui Chirtoacă, în ședința precedentă, care a avut loc la data de 6 iulie, judecătorul a acționat asupra persoanei audiate, Nistor Grozavu, în vederea obținerii de la acesta a unor „declarații incriminatoare” în adresa sa, transmite medianews.md cu referire la independent.md.

Anunțul a fost făcut de șeful legislativului, Andrian Candu, în ședința plenară de joi, 12 iulie, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Procurorul Nicolae Dumbrăveanu, care a lipsit de la cinci şedinţe, a venit în instanţă şi l-a îndemnat pe judecătorul Sergiu Bularu să examineze rapid chestiunea privind arestarea politicianului în baza materialelor prezentate (circa 40 de pagini), transmite medianews.md cu referire la Infotag.

Potrivit unui comunicat de presă, partidul primarului de Orhei susține că a obținut dreptul de arendă a spațiului de 127,7 metri pătrați de la parterul clădirii primăriei și demisolul în baza unei licitații publice organizată de primărie și la care a fost singurul participant, transmite medianews.md cu referire la tv8.md.

„Nu există filozofie politică în Rusia. E ca și cum ai spune că mafia are filozofie politică” – a spus Kennedy, adăugând că nu poți avea încredere în Vladimir Putin și, “cel mai bun lucru pe care îl putem face este să încercăm să-l descurajăm”, transmite medianews.md cu referire la paginaderusia.ro.

nouă ședință la Guvern. Miniștrii se întrunesc din nouă, pentru a discuta mai multe subiecte.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit mort într-un hotel din capitală de pe strada Pușkin. Descoperirea a avut loc sâmbătă dimineața.

Un amendament în acest sens a fost inclus în Rezoluția sesiunii anuale a AP OSCE, care se desfășoară în perioada 7-11 iulie, în Bundestagul Germaniei, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Din lucrurile care s-au întâmplat în ultimele zile,   cu certudine merită atenție   faptul că Primăria Orhei a devenit sediu pentru un partid politic. Noutatea pare și mai interesantă după ce  observi  că  nicio televiziune  nu a făcut reportaje de la  tăierea panglicii și că evenimentul a trecut fără  obișnuita zarvă mediatică. 

Page 1 of 98
Go to top