creare site-uri la comanda 079953912

Politic

Politic (870)

Fostul ministru de Externe a României, Cristian Diaconescu, susţine că  parcursul european al Republicii Moldova deja s-a vulnerabilizat. Diaconescu a punctat că totuşi, România continuă să o susţină indiferent de schimbările care au loc fie la Bucureşti, fie la Chişinău.

Partidul Liberal Democrat din Moldova acuză presiunile Partidului Democrat pe care le-ar face asupra mai multor primari de localități din țară. Totodată, membrii PLDM vin cu noi detalii în cazul Nicoletei Malai, primărița care a leșinat în timpul unei ședințe de judecată.

Vicepreședintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, se arată tot mai indignat de derapajul antidemocratic şi antieuropean al guvernării din Republica Moldova,  pe care a constatat-o şi Comisia de la Veneţia. Declaraţiile au fost făcute pe pagina sa de Facebook.

Reghina Apostolova este candidatul Partidului Şor la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. Declaraţiile au fost făcute, astăzi, în cadrul briefing-ului de presă.

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, spune că nu poate răspunde pentru toți deputații referitor la șansa de a modifica articolul 13 din Constituție, dar personal, încă din anul 1994, a spus că limba de stat în Republica Moldova este limba română și așa trebuie să fie și în Constituție.

Recent, în cadrul unui briefing la sediul PDM, Vlad Plahotniuc anunța despre sprijinul politic al partidului pentru „construirea unei arene sportive ultramoderne şi multifuncţionale în capitală”, care va fi numită Arena Chişinău, scrie Ziarul de Gardă. 

Page 1 of 87
Go to top