creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Maia Sandu: Limbajul violent al lui Candu arată că PD îşi propune să guverneze alături de Dodon şi Şor

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, acuză că, după alegeri, Partidul Democrat din Moldova (PDM) își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici. Reacția vine după ce speakerul Andrian Candu a acuzat-o că este mincinoasă şi că „vorbeşte prostii”, atunci când critică guvernarea.

„Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative în adresa mea sau a PAS, poți doar să constați cât de slabi și lipsiți de orice credibilitate au devenit. Limbajul său violent arată că, după alegeri, PD își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici. Însă oamenii văd că așa-numitele lor proiecte – protejarea ucigașilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetățeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Șor pentru a-l lăsa sa cheltuie banii furați, niciun bănuț întors din miliardul dispărut, Arena Națională și câte și mai câte – sunt niște „inițiative” făcute împotriva cetățenilor și a statului, doar în interesul propriului buzunar”, a reacționat Maia Sandu.

Aceasta mai declară că, cetățenii onești ai acestei țări, sunt în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă.

„Cei de la guvernare știu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului și libertății lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârșave. Răbdarea oamenilor are însă o limită. În toamnă, vom pune punct batjocurii și vom câștiga, alături de toți cetățenii, acest război cu hoția și minciuna”, se mai arată în mesajul liderei PAS, Maia Sandu.

Citește și:

Go to top