creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Plahotniuc, mai indiferent ca niciodată: Reacția acestuia la declarațiile lui Proca

Plahotniuc își demonstrează încă o dată indiferența față de declarațiile killerului Proca, făcute la postul Jurnal TV. Liderul PD consideră că acesta este un scenariu de Hollywood al unor „curajoși de peste hotare.

„Referitor la aceste declarații. Săptămâna trecută, opinia publică a auzit ce spune un criminal ordinar, condamnat la 21 de ani de închisoare în România. Apoi, cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului și împărtășește poziția cestuia.  Apoi un alt „expert” în interpretarea vorbelor criminalului, Igor Dodon, a completat-o pe Mia Sandu cu o abordare filozofică și în final o parte a presei a susținut spusele acestui ucigaș, de parcă ar fi participat direct la tot ce a declarat și relatat interlopul”, a declarat Vlad Plahotniuc.

„Regizorii acestui episod murdar, niște „curajoși” se ascund după hotarele țării au ajuns total lipsiți de imaginație și deja fabrică niște scenarii de Hollywood”, a conchis acesta.

MediaNews amintește că în cadrul emisiunii Cabinetul din Umbră de la JurnalTV, killerul Proca a declarat că Vlad Plahotniuc a comandat omorul lui Gorbunțov.

Go to top