creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Voronin, despre ex-sediul comuniştilor în care s-ar putea muta PDM

Vladimir Voronin susține că sediul în care s-ar putea muta PDM nu le aparține comuniștilor, iar banii pentru partea pe care o luaseră în gaj au fost reîntorși de firma privată cu care a fost încheiat contractul.

Aceasta, deși, potrivit Rise Moldova, liderul PCRM în vara acestui an a dezvăluit cât ar fi plătit Vladimir Plahotniuc pe luxosul sediu:

„L-am vândut cu cât l-am construit, cu 26 de milioane de lei. Am achitat și datoriile, creditele, și am rămas la zero. Am rămas numai cu amintirile”, a declarat atunci Voronin, potrivit realitatea.md.

Acum, politicianul spune următoarele: „Sediul nu a fost vândut și nici cumpărat de PCRM. Intenția era să fie un viitor sediu al partidului, dar după ce am văzut grămada asta de clădire, am înțeles că nu avem nevoie de el. Peste 8 ani, am vrut să ne întoarcă banii pentru cele 22%. Banii au fost întorși cu firma privată cu care am încheiat contract. Nici nu știam că acolo va fi PD. Eu în curtea ceea am fost o dată, am văzut și am înțeles că chestia asta nu are perspective”.

Media

Go to top