creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Stop cadru în Parlament. Mihai Ghimpu, luat la rost de Voronin: „Nu ți-i rușine? Tu te stimezi pe sine? A, Mișa?

Fostul președinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, l-a acuzat pe liderul PL, Mihai Ghimpu, că face propagandă unionistă și că a uitat că nu mai este finanțat de România.

„Eu vreau să mă adresez către Mihail Fiodorovici. Ghimpu, tu pentru cine lucrezi, în general? Patru ani de zile de când nu te finanțează România și tu stai cu drapelul României, nu ți-i rușine. Tu te stimezi pe tine însuși sau nu? A, Mișa?”, a declarat Voronin, scrie unimedia.info.

În replică, Mihai Ghimpu i-a spus că mereu va purta drapelul României în suflet și că nu primește bani pentru aceasta.

„Eu nu am dreptul să spun Valodea că sunteți mai învârstă și ați fost președinte. Vreau să vă amintesc președintele Voronin cp aceste trei culori au fost și sunt și drapelul Republicii Moldova. Diferența este doar că pe al nostru este stema de stat. Dar la început, până la aprobarea stemei de stat, aceste trei culori au fost drapelul Republicii Moldova. Aceste trei culori reprezintă unitatea românilor din cele trei Principate. Și eu cu mândrie port acest drapel și am să îl port toată viața în suflet. Iar când ați fost președinte, ați spus că acest drapel este fascist, dar ați sărutat acest drapel ca și Dodon”, a afirmat Ghimpu.

Media

Go to top