creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Un nou fals mișelesc la adresa lui Andrei Năstase: Video filmat în Londra cu arabi care îndeamnă chișinăuenii să îl voteze pe liderul Platformei DA

(video) Un nou fals mișelesc la adresa lui Andrei Năstase: Video filmat în Londra cu arabi care îndeamnă chișinăuenii să îl voteze pe liderul Platformei DA video screenshot

Atacurile false în campania electorală pentru Chișinău continuă. După ce spotul fals în care Andrei Năstase era înfățișat propunându-le arabilor să ia în chirie pentru 50 de ani orașul Chișinău pentru a-l moderniza a fost demascat, un nou filmuleț electoral fals a apărut astăzi pe Facebook. Pagina falsă „Andrei Năstase - Primar de Chișinău” a distribuit filmulețul intitulat „DA - Vom reuși!”, însoțit de un mesaj conform căruia inițiativele lui Năstase sunt apreciate nu doar la Chișinău și în Frankfurt, dar și în Siria.

„Sute de sirieni, arabi și alți locuitori ai Orientului Mijlociu au transmis mesaje de susținere Platformei DA și PAS și vin cu un îndemn către chișinăuieni - Votați-l pe Andrei Năstase!”, se arată în falsul filmuleț de campanie.

Unele secvențe din filmuleț au fost filmate la Londra, după cum se poate observa din video și imaginea de mai jos.

 

Captură de ecran din 2018.05.15 la 15.51.22

Amintim că alegerile locale noi pentru funcția de primar general de Chișinău au loc la data de 20 mai. În cursa electorală sau rămas 11 candidați, după ce candidata Partidului ȘOR, Reghina Apostolova, a fost exclusă printr-o decizie a instanței de judecată.

 

Go to top