creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Munteanu, deranjat că PDM le recomandă simpatizanților săi să îl boicoteze la alegeri

Candidatul Partidului Liberal (PL) la alegerile municipale anticipate, Valeriu Munteanu, apreciază că oligarhul Vladimir Plahotniuc a intrat în panică, după ce Partidul Democrat din Moldova (PDM) le-a recomandat susținătorilor săi să nu voteze pentru liberal în cadrul scrutinului de duminică, 20 mai. 

El, care încearcă intoxicarea opiniei publice cu sondaje otrăvite, a văzut și știe foarte bine dinamica mea electorală. Știe că sunt singurul candidat care de la începutul campaniei creste necontenit în opțiunile de vot ale chișinăuienilor şi cel mai puternic adversar al Binomului. Ceilalți s-au plafonat de mult. Plahotniuc este disperat că voi intra în turul 2, voi învinge marioneta Binomului corupt şi eurasiatic, iar apoi voi scoate gunoiul din Chișinău şi din Republica Moldova. Deja simt cu toții miros de pușcărie”, a reacționat Munteanu. 

În opinia acestuia, de teamă că ar accede în turul doi de scrutin, PDM l-a trimis pe purtătorul de cuvânt al „partidului cu trei trandafiri şi un dolar să mai facă una dintre ultimele provocări înainte de votul popular din 20 mai, de care Plahotniuc este atât de înspăimântat”.

„La porunca lui Plahotniuc omul PDM a cerut simpatizanților acestui partid, atâți câți au mai rămas, să nu îl voteze pe Valeriu Munteanu, principalul adversar al Binomului. Manevra lui Plahotniuc este fără folos. Nu-l va asculta nimeni. Chișinăuienii știu să deosebească grâul de neghină şi duminică 20 mai vor veni în număr mare la vot, pentru a da o lovitură Binomului Plahotniuc-Dodon şi a mă vota pe mine. Este jignitor pentru inteligenta chișinăuienilor că purtătorul de vorbe al PDM a avut în același timp nerușinarea să le mai ceară chișinăuienilor să nu îl voteze pe Ivan Ceban, una dintre cele două marionete pe care Binomul Plahotniuc-Dodon în această campanie electorală, cealaltă fiind Silvia Radu. Chipurile PDM s-ar lupta cu PSRM. Această impertinență arată disprețul Binomului fată de chișinăuieni, arată că îi consideră pe toți nu prea deștepți şi tocmai buni de stăpânit şi de jefuit. Numai pentru aceasta şi merită pedepsiți”, se mai arată în reacția lui Valeriu Munteanu. 

Amintim că astăzi purtătorul de cuvânt al PDM le-a recomandat susținătorilor formațiunii politică să boicoteze candidații PSRM și PL la scrutinul din 20mai. 


 

Citește și:


 

Go to top