creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Peste 70% dintre cetăţeni consideră că R. Moldova se îndreaptă într-o direcţie greşită, transmite medianews.md cu referire la zdg.md.

Între 2009 și până în 2013, Republica Moldova a fost poate cel mai important și de succes proiect de politică externă al României, cu obiectivul asumat de modernizare a statutului vecin și de apropiere de UE, implicit de România, singura poartă de acces către Vest. Ascultată inițial cu suspiciune și neîncredere, bănuită de agendă revizionistă ascunsă, vocea Bucureștiului a început foarte repede să conteze, iar atitudinea lui să fie apreciată în celelalte cancelarii. Premianta clasei Parteneriatului Estic, Moldova – grație și României – a devenit noua dragoste dar și consolarea Occidentului, dezamăgit de evoluțiile guvernării portocalii de la Kiev și lovit de “Ukraine fatigue”.

Panoul a fost instalat acum două săptămâni de diaspora de la Londra, iar în mai puțin de 24 de ore a fost dezinstalat la cererea autorităților, transmite medianews.md cu referire la zdg.md.

Fostul ministru al Afacerilor Externe al autoproclamatei RMN, Vladimir Iastrebceak, care din iunie 2017 a ocupat funcţia de reprezentant special al preşedintelui Transnistriei, Vadim Krasnoselski, pentru relaţiile cu Ucraina, a fost demis vineri din această funcţie, relatează medianews.md cu referire la infotag.

În cadrul dialogului, părțile au discutat despre rezultatele economice înregistrate de țara noastră, consolidarea și dezvoltarea sectorului bancar, securitatea energetică, diversificarea surselor de energie electrică și gaze naturale, precum și despre creșterea exporturilor și diversificarea piețelor de desfacere pentru producătorii autohtoni, transmite medianews.md cu referire la realitatea.md.

Declarația a fost făcută de guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea, în cadrul unui interviu, transmite medianews.md cu referire la Moldpres.

De cealaltă parte, Cimbriciuc îi lasă de înțeles lui Shor că în curând va ajunge lângă Vlad Filat, transmite medianews.md cu referire la Deschide.md.

„De-i frig, de plouă, de bate vântul”, de se anulează alegerile la Chișinău pentru că a câștigat un oponent febril al guvernării, de se crucește întreaga Europă de limitările democratice fără precedent din statul nostru, de se taie finanțările UE, parteneriatul stabilit acum doi ani între Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon și în mod implicit între formațiunile politice ce le tutelează aceștia, rămâne a fi indestructibil, ba chiar devine și mai puternic și mai periculos.

Președintele Igor Dodon ar fi la un pas de a fi suspendat din nou din funcție, după ce astăzi a refuzat pentru data să promulge legea cu privire la transmiterea Stadionul Republican în posesia Guvernului SUA. 

Firma ”Ecostat” SRL, al cărei administrator a devenit acum doi ani Alexei Buliga, soțul deputatei democrate Valentina Buliga, continuă să obțină contracte de prestare a serviciilor la instituțiile medicale din țară.

Page 1 of 102
Go to top