creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Anunțul a fost făcut astăzi de către şeful interimar al Direcţiei generale asistenţă socială şi sănătate, Carolina Olaru, în ședința săptămânală a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău, transmite medianews.md cu referire la Moldpres.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, după recepționarea informației, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a sectorului Râșcani și medicul legist.

Străinii, ce vin în simple excursii, rămân îndrăgostiţi de ţara noastră, iar unii chiar abandonează posturi de muncă bine plătite, îşi iau familia şi vin aici, pentru totdeauna. Sunt exemple unice, însă acestea inspiră şi demonstrează că tot ceea ce e făcut cu suflet şi dibăcie, într-un final, este răsplătit pe deplin, transmite medianews.md cu referire la agrobiznes.md.

Tânăra magistrată demisionează la doar un an și jumătate după ce a fost numită în funcție.

Consiliul Județean Cluj deja a alocat din bugetul propriu echivalentul a 500.000 de euro în vederea finanțării construirii unui laborator clinic în cadrul Spitalului Raional Hîncești, respectiv pentru crearea unui centru de excelență în domeniul educației, transmite stiridecluj.ro. 

Noii miniștri din Guvernul Filip locuiesc în imobile de lux, pe care le declară în actele de avere depuse la Autoritatea Națională de Integritate, scrie Ziarul de Gardă.

Dosarul omului de afaceri Veaceslav Platon a ajuns la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Instanța a dispus să examineze admisibilitatea recursului depus de avocații acestuia la data de 14 noiembrie 2018, la aproape un an de la pronunțarea hotărârii Curții de Apel Chișinău pe marginea acestui caz, transmite Ziarul de Gardă.

(update 09:57) Toate patru persoane au decedat în accidentul de la Orhei. Contactată telefonic, ofițerul de presă Diana Maxim a declarat pentru MediaNews că victimele aveau vârsta de 15, 17, 19 și 20 de ani. 

(09:42) Trei persoane au decedat în această dimineață la Orhei, după ce au intrat cu mașina într-un arbore.

Sa traiesti la o asemenea varsta nu e deloc usor. Cei 110 ani de viata noi i-am vazut si simtit in ochii mici, ai Mariei Rata, ascunsi de pleoapele lasate si mainele ce-i tradeaza truda de-o viata. Nu a mai iesit afara de doi ani de zile si asta pentru ca puterile nu o mai lasa, transmite medianews.md cu referire la perfecte.md.

Page 1 of 151
Go to top