creare site-uri la comanda 079953912

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce un microbuz pe ruta Chişinău-Izbişte a fost implicat într-un accident rutier. Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, accidentul a avut loc în jurul orei 8:40, când şoferul microbuzului, un bărbat de 46 de ani, nu a ținut cont de situația climaterică, a derapat de pe traseu şi s-a inversat.

Posturile vamale „Giurgiulești 1” și „Ceadîr-Lunga 2” și-au sistat temporar activitatea în legătură cu lipsa curentului electric în posturile vamale corespondente de pe teritoriul Ucrainei, cauzată de o avarie la rețelele electrice de distribuție.

Procuratura Anticorupţie a înaintat învinuirea, sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere pasivă, săvîrşită în proporţii deosebit de mari, în privinţa celor cinci persoane, reţinute, marţi, pentru 72 de ore.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a creat trei celule de criză în zonele de nord, sud și centrul țării.

Consumatorii din strada Mitropolit Petru Movilă, 23, inclusiv cu fracții, vor rămâne joi, 18 ianuarie, fără apă la robinet.

Părintele Calistrat, cunoscut pentru învăţăturile pe care le face publice pe internet, a postat un nou mesaj pe contul său de Facebook. De data aceasta părintele vorbește despre cei care aleg să-și pună capăt zilelor.

Agresaţi şi ameninţaţi continuu de propriul fiu. Doi părinţi din sectorul Botanica al Capitalei nu mai au linişte.

Oranizaţia Mondială a Sănătăţii a arătat, în cadrul unor statistici din 2015, care este prevalenţa procentuală a fumatului în rândul bărbaţilor cu vârsta de minimum 15 ani, pentru fiecare ţară europeană în parte.

Cinci automobile au fost sparte, noaptea trecută, în satul Romăneşti din raionul Străşeni.

Page 1 of 100