creare site-uri la comanda 079953912

Dosarul penal în privința a doi ofițeri de urmărire penală și a unui ofițer de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, fiind învinuiți de săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă și corupere activă,  a fost trimis în judecată.

Noul cutremur a avut magnitudinea de 2.6 pe Richter şi a avut loc în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău la adâncimea de 18.0 km, scrie realitatea.net.

Potrivit reprezentatului oficial al Ministerului de Interne al Rusiei, Irina Volc, inculpații acționau conform unei scheme bine planificate, transmite Știri.md cu referire la rtr.md.

Avocatul unui conducător auto, prins beat la volan, a depus o sesizare la Curtea Constituțională. Acesta le cere magistraților să declare neconstituționale normele care stabilesc gradele de ebrietate alcoolică, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md.

(update 23:41) Peste 1500 de metri pătrați au fost cuprinși de flăcări. În interior se afla tehnică agricolă, dar și conbustibil.

Potrivit solicitării depuse de Kazahstan, Anatol Stati şi părţile au pus deja sechestru pe active de 22 de miliarde de dolari în altă parte, ceea ce ar fi de 44 de ori mai mare decât valoarea pejudiciului, respectiv este mai mult decât suficient pentru a acoperi plata acestuia, transmite Știri.md cu referire la Mold-street.com.

O tânără de 32 de ani a fost găsită moartă în parcul La Izvor din capitală. Descoperirea a avut loc în jurul orei 19:20.

O fetiţă de opt ani a fost lovită de o maşină a poliţiei. Accidentul s-a produs pe strada Alexandru Bernardazzi din capitală.

Un avocat din Cahul, care este învinuit de trafic de influență, va compărea pe banca acuzaţilor.

Page 1 of 111
Go to top