creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Deși era în stare gravă, doctorii de la salvare i-au pus o injecție și au plecat, iar medicul din sat era de negăsit în zi de sărbătoare. Oamenii s-au plâns la poliție și cer ca personalul medical să fie tras la răspundere, transmite medianews.md cu referire la Protv.md.

La spitalul municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” numărul pacienţilor internaţi cu infecţii respiratorii a crescut cu 20 la sută, transmite medianews.md cu referire la Trm.md.

Potrivit datelor statistice, cei mai mulți cetățeni s-au înregistrat în circumscripția nr.50, urmată de circumscripția nr. 51 și circumscripția nr. 49, transmite medianews.md cu referire la Zdg.md.

Totodată, peste 450 de mii de euro pentru încălcarea drepturilor omului admisă de autoritățile din Republica Moldova trebuie să achite Federația Rusă, în 5 hotărâri de condamnare din cele 33 pronunțate, transmite medianews.md cu referire la Bizlaw.

Este vorba de un Mercedes S63 AMG de culoare neagră, fabricat în 2014 și trecut în declarația de avere și interese a deputatului pentru anul 2017.

Alte detalii Compania nu oferă, astfel că nu știm de câți bani au nevoie instituțiile medicale pentru această perioadă, mai ales că au plătit sau urmează să plătească și salarii majorate pentru toată luna decembrie. Amintim că în decembrie, instituțiile medicale au fost obligate să prezinte dările de seamă mai devreme, în comparație cu alți ani, transmite medianews.md cu referire la Sănătate Info.

MOLDHOUSE propune spre vânzare ferestre de cea mai înaită calitatate. MOLDHOUSE aplică standarde germane de calitate în realizarea ferestrelor și oferă clienților consultanță gratuită, transport și servicii de măsurare.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, o femeie și trei copii s-au intoxicat cu monoxid de carbon la domiciliu din orașul Cupcini, raionul Edineț.  

Page 1 of 153
Go to top