creare site-uri la comanda 079953912

Armata din Republica Moldova trebuie trecută în totalitate la serviciul militar pe bază de contract. Pentru aceasta, însă, sunt necesare și investiții semnificative.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, a solicitat administraţiei Institutului Oncologic să elimine consultațiile contra plată în cadrul secțiilor spitalicești.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a anunțat ”un spectacol tricolor de excepție” care va fi organizat, duminică, la Chișinău, 25 martie, în Piața Marii Adunări Naționale de la Chișinău. Mitingul de susținere a unirii va purta numele de ”Marea Adunare Centenară”. Organizatorii din Alianța pentru Centenar au declarat că toate primăriile care au semnat declarațiile de unire vor primi câte un steag personalizat cu numele localității sub care să se poziționeze participanții la manifestație.

22 de magistrați din toate instanțele naționale au fost apreciați pentru profesionalism și activitate ireproșabilă, respectiv, încurajați pentru continuarea activității în sistem, prin conferirea titlurilor onorifice „Veteran al sistemului judiciar” și „Diploma de onoare a CSM”.

Bărbatul care a venit cu grenada în alimentara unde a avut loc explozia locuia în apropiere și teroriza de mai mult timp cartierul, susțin vecinii acestuia.

In ultimii ani mai multe deflagratii au zguduit Chisinaul. Printre cele mai rasunatoare se numara atentatul produs de hramul orasului in anul 2009.

În anul Centenarului, o declarație simbolică de unire cu Republica Moldova ar putea fi semnată la Timișoara, după ce unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean a făcut un demers în acest sens. Documentul, va fi supus votului consilierilor județeni pe 29 martie, scrie digi24.ro.

Doi oameni au murit în urma unei explozii  într-un magazin din capitală. Tragedia a avut loc în jurul orei 11:00 la intersecția străzilor Alexei Mateevici și Armenească.

Un individ este căutat de către oamenii legii pentru că ar fi sustras un portmoneu cu acte de identitate şi carduri bancare a unui bărbat  de 68 de ani.

Page 1 of 101
Go to top