creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(update 09:57) Toate patru persoane au decedat în accidentul de la Orhei. Contactată telefonic, ofițerul de presă Diana Maxim a declarat pentru MediaNews că victimele aveau vârsta de 15, 17, 19 și 20 de ani. 

(09:42) Trei persoane au decedat în această dimineață la Orhei, după ce au intrat cu mașina într-un arbore.

Sa traiesti la o asemenea varsta nu e deloc usor. Cei 110 ani de viata noi i-am vazut si simtit in ochii mici, ai Mariei Rata, ascunsi de pleoapele lasate si mainele ce-i tradeaza truda de-o viata. Nu a mai iesit afara de doi ani de zile si asta pentru ca puterile nu o mai lasa, transmite medianews.md cu referire la perfecte.md.

Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului a creat 15 carduri cu mesaje de încurajare care vor fi publicate pe pagina web: pentruviata.md, de unde toți cei solidari cauzei le vor putea prelua și distribui pe rețelele de socializare în semn de solidaritate, cu hastagul #pauza pentru viață.

Sevgi povestește că dimineața soțul ei a fost luat de niște oameni necunoscuți și băgat într-un microbuz și dus într-o direcție necunoscută, transmite medianews.md cu referire la tv8.md.

Polițiștii de frontieră din Sculeni au surprins doi cetățeni ai Republicii Turkmenistan în timp ce căutau un loc mai sigur de a trece ilegal frontiera moldo-română. Opriți din drum și fiindu-le deconspirate intențiile, bărbații au solicitat azil în Republica Moldova.

El spune că reținerea directorului filialei Durleși a fost efectuată în prezența sa. În timp ce el și colegul său se îndreptau la muncă când la o sută de metri de casă au fost opriți de un convoi al oamenilor legii, transmite medianews.md cu referire la tv8.md.

Participanții vor fi familiarizați cu oferta turistică a țării prin diverse tururi pe la vinării și degustări. Evenimentul a fost inaugurat astăzi, 6 septembrie, la Castelul Mimi din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, transmite IPN.

Primul caz – V.I. c. Republica Moldova și Rusia (cererea nr.63750/17) vizează ilegalitatea acțiunilor „autorităților” de la Tiraspol, care au admis ingerințe grave în dreptul la respectarea vieții private, transmite IPN.

Viața mea în școală” și „Chișinăul în viața mea. Viața mea în Chișinău”, transmite IPN.

Page 1 of 151
Go to top