creare site-uri la comanda 079953912

ăsim Oficiul Medicilor de Familie din Cristești, unul dintre satele care nu are medic de familie permanent, în starea în care l-a lăsat prăbușirea Uniunii Sovietice. Tencuiala căzută pe ici-colo de pe pereți formează dâre. Faianța cafenie de jos joacă sub pașii pacienților și mai stă ca pe fire de ață.

Rusul Beslan Khabilaev este căutat de procurorii PCCCOS fiind acuzat de mai multe infracțiuni grave, cum ar fi șantajul și finanțarea activităților criminale ale bandei lui Andrei Torkunov, alias Turcu, transmite medianews.md cu referire la Deschide.md.

La volanul motocultorul de model ZUBR, care nu avea număr de înmatriculare, se afla un minor în vârstă de 14 ani, locuitor al satului Tătărăști, transmite medianews.md cu referire la Deschide.md.

Penitenciarul nr.2-Lipcani a fost vineri gazda festivalului interpenitenciar „Evantai Cultural” preluând fanionul de la Penitenciarul nr.15-Cricova. Persoanele private de libertate s-au pregătit intens și au muncit asiduu la un scenariu bine regizat, în care s-a pus accent pe memoria vie a istoriei și pe eroii neamului nostru, transmite medianews.md cu referire la Deschide.md.

Asta chiar dacă viteză medie de descărcare a crescut de la 10,75 Mbps în anul 2017 la 13,88 Mbps în acest an, transmite medianews.md cu referire la mold-street.com.

A trecut prin război și foame, a muncit zeci de ani de zile pe câmpuri, iar acum primește o pensie de 1000 de lei. O mai ajută copiii, dar nu vrea să le fie o povară. Merge în fiecare zi la Chișinău, unde așteaptă ca cineva să-i cumpere obiectele făcute de ea în lungile nopți de iarnă, transmite medianews.md cu referire la jurnal.md.

În timpul zborului Irkutsk-Moscova, unul dintre pasageri a bătut un diplomat polonez, întorcându-se dintr-o deplasare, transmite medianews.md cu referire la jc.md.

Sfârșit tragic pentru adolescenta de 18 ani, care a fugit de acasă din cauza notei la examenul de bacalaureat. Aceasta fost găsită moartă într-o pădure de lângă satul Fârlădeni, raionul Căușeni. Tânăra de 18 ani, din Hârbovăț, Anenii Noi, a fugit de acasă pe data de 17 iunie, după ce a aflat că a picat Bac-ul la matematică. 

Șeful adjunct al Procuraturii municipiului Chișinău, Vitalie Sibov, a declarat pentru CrimeMoldova că, în timpul săvârșirii crimei, bărbatul era responsabil. „După primirea rezultatelor expertizelor, procurorii urmează să realizeze câteva activități tehnice și în scurt timp, dosarul urmează a fi trimis în instanță. Acuzarea dispune de probe suficiente pentru a demonstra vinovăția suspectului”, a spus Sibov.

Page 1 of 137
Go to top