creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Proiecție la Chișinău a filmelor documentare din cadrul proiectului ,,Filme peste Nistru”

Sfârșitul lunii iulie vine cu o seară de proiecții de documentare în aer liber. Cineaștii, cinefilii și toți cei interesați de cinematografie, se pot bucura de o seară de film care va avea loc la cinematograful Buiucani în seara de 27 iulie.

Sub eclipsa lunii, începând cu orele 21:00 vom proiecta scurtmetraje din cadrul proiectului ,,Filme peste Nistru”. Este un proiect conceput pentru a prezenta lumii, prin documentar, atât dreapta, cât și stânga Nistrului și care a contribuit la stabilirea unei relații de încredere, între tinerii de pe ambele maluri.

Astfel, cele 7 echipe formate din  participanți de pe ambele maluri, au filmat documentarele lor timp de o lună și jumătate. Tinerii au abordat cele mai diverse subiecte sociale. Rezultatul muncii lor poate fi văzut la Caravana filmelor peste Nistru care are loc în 7 localități, printre care Chișinău și Tiraspol.

Proiectul „Filme peste Nistru” este realizat de OWH Studio în parteneriat cu ONG „Apriori” din orașul Tiraspol, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Accesul vizitatorilor la filmele difuzate va fi gratuit!

Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 022 232 771 sau pe Facebook.  

Go to top