creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Directorului adjunct al liceului Orizont din Durlești vine cu detalii despre reținerea directorului instituției

El spune că reținerea directorului filialei Durleși a fost efectuată în prezența sa. În timp ce el și colegul său se îndreptau la muncă când la o sută de metri de casă au fost opriți de un convoi al oamenilor legii, transmite medianews.md cu referire la tv8.md.

Potrivit lui Bariș un microbuz era flancat de două mașini ale poliției. El afirmă că li s-au cerut documentele, însă ei afirmă că deja știau că au venit după unul dintre ei, deoarece rețineri similare ar fi avut loc și în Kosovo.

Ulterior directorul liceului a fost luat în microbuz, iar el și fiul altui coleg a fost eliberat. Potrivit lui, oamenii care l-au luat pe director sunt de la Serviciul de Informații și Securitate. Bariș presupune că reținerea a avut loc la comanda lui Erdogan.

Totodată, Bariș afirmă că dacă aceștia vor fi expulzați în Turcia, atunci aceștia vor fi torturați, fapt ce s-a întâmplat cu profesorii din alte țări, care de asemenea, au fost trimiți forțat în Turcia. Declarațiile complete ale lui Bariș pot fi vizionate mai jos.

Citește și:

Media

Go to top