creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Un bărbat din Drochia a vrut să jefuiască o bancă cu toporul

Fiind în stare avansată de ebrietate, a distrus ușa de la intrare și casele bănești. În scurt timp, polițiștii IP Drochia a reținut bărbatul pentru 72 de ore, transmite medianews.md cu referire la buzz.md.

„La data de 09.01.2018 ora 18:46, IP Drochia a fost alertată de către o persoană care a comunicat că un bărbat a deteriorat ușa unei bănci cu toporul. Imediat la fața locului s-au deplasat atât angajații ai Î.S „Servicii Pază al MAI”, filiala Drochia, cât și grupa operativă a IP Drochia.

Polițiștii imediat s-au deplasat la fața locului unde în interiorul băncii au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al raionului Drochia. Cu ajutorul unui topor au fost deteriorate sticlele de la casele bănești și ușa de la intrare în bancă. Din fericire, bărbatul nu a reușit să sustragă mijloace financiare. Persoana în cauză fiind supusă testării cu aparatul alcoolscopic s-a depistat că era în stare de ebrietate alcoolică avansată”, ne-a comunicat ofițerul de presă IP Drochia, Lilia Harea.

La moment bărbatul este reținut timp de 72 de ore. Pe cazul dat a fost pornit o cauză pentru huliganism, art 287.

Citește și:

Media

Go to top