creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(update) Oamenii legii au venit cu noi detalii în cazul copilului de 7 ani omorât la Telenești

(update 13:25) Oamenii legii și-au revizuit informația oferită anterior, precum că minorul de 7 ani a fost împușcat în cap. 

Potrivit anchetatorilor, preliminar se cunoaște că copilul ar fi fost împușcat din imprudență în umărul stâng  de către un  minor de 14 ani cu o armă de vânătoare, deținută legal de tatălui acestuia. 

Anchetatorii îi interoghează pe tatăl victimei, pe adolescent și tatăl adolescentului.

La moment, polițiștii investighează circumstanțele cazului, iar expertiza medico-legală  urmează să stabilească  cauza morții.

(12:14) Caz șocant la Telenești. Un copil de 7 ani a fost găsit într-o fântână împușcat în cap. Tragedia a avut loc ieri în satul Verejeni, după ce minorul a dispărut de acasă.

Potrivit oamenilor legii, acesta s-ar fi dus la verișorul său, în vârstă de 14 ani, unde s-ar fi jucat cu o armă de vânătoare. La un moment dat, arma s-ar fi descărcat și l-ar fi omorât de tânăr.

După ce l-a omorât, suspectul l-a fi aruncat pe verișorul său într-o fântână.

La fața locului, pompierii lucrează pentru recuperarea din adîncime, a corpului neînsuflețit, depistat într-o fîntînă, iar psihologii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor lucra la fața locului pentru acordarea ajutorului de profil, părinților și rudelor copilului decedat.

Organele de drept continuă să investigheze circumstanțele acestui caz, iar expertiza medico-legală să stabilească cauza morții. 

Go to top