creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(foto) Răzbunarea cruntă a unui tată din Vulcănești: Ce i-a făcut fostului iubit al fiicei sale

Un tată din Vulcănești s-a răzbunat pe fostul iubit al fiicei sale. Asta după ce părintele a aflat că tânărul i-a fotografiat fiica în pielea goală și a postat pozele pe o rețea de socializare.

Potrivit presei, tatăl tinerii a aflat despre acest caz, s-a îmbătat, a luat arma de vânătoare care o deținea legal și l-a găsit pe băiat.

„Fiind sub influența alcoolului și a nervilor, tatăl fetei l-a urcat pe adolescent în mașină, l-a dus la o margine de sat și sub amenințarea cu arma că îl împușcă, a forțat adolescentul să se dezbrăce cu pielea goală și l-a fotografiat. După care, bărbatul a pus toate pozele pe mai multe rețele de socializare”, scrie aceeași sursă.

Șeful adjunc al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a comunicat reporterilor de la Telegraph că poliția a fost sesizată, iar pe acest caz au pornit o cauză penală.

„Este regretabil atât gestul minorului, cât și reacția ieșită din comun a tatălui fetei. Ca și părinte a doi copii, încerc să înțeleg starea emoțională a bărbatului. Totuși amenințarea cu arma a acestui minor și maltratarea lui psihologică nu poate fi justificată sub nici o formă. În baza probelor acumulate, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și administrarea probelor, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Media

Go to top