creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Bătrână din Timișoara, la un pas să fie violată. A fugit în stradă pe jumătate dezbrăcată

O bătrână de 71 de ani, din Timișoara, a trecut printr-un moment care a marcat-o pe viață, miercuri noapte. Femeia era cât pe ce să fie violată de un bărbat care a intrat cu forța peste ea în casă. Ca să scape, femeia a fugit în stradă pe jumătate dezbrăcată.

S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în Timișoara. Femeia dormea, dar la un moment dat a auzit zgomote și a realizat că cineva încerca să între în casă. Bătrâna a pus mâna pe telefon și și-a sunat fiul, care locuiește în altă localitate. Copilul a sunat disperat la Poliția Locală, iar oamenii legii au fugit spre strada Iuliu Maniu, unde se află apartamentul bătrânei, scrie www.libertatea.ro.

Ajunși în fața casei, polițiștii au auzit țipetele femeii, care a reușit să fugă din apartament pe jumătate dezbrăcată. Ea le-a spus printre lacrimi oamenilor legii că în casa ei se află un bărbat care a încercat să o violeze.

Polițiștii au intrat în casă și au găsit un bărbat de 39 de ani, originar din Satu Mare, îmbrăcat sumar și cu răni superficiale pe față.

„Acesta a fost imediat imobilizat și încătușat. Femeia care locuia în apartament a fost și ea identificată, stabilindu-se că se numește S.I., de 71 de ani. Aceasta a declarat că bărbatul a intrat fără drept în apartament în timp ce dormea, încercând să o abuzeze sexual”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul a ajuns la Secția 3 de Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu și tentativă de viol.

Media

Go to top