creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Percheziții CNA la Primăria Capitalei. Cinci persoane au fost reţinuteei

Procurorii și ofițerii anticorupţie efectuează astăzi percheziţii la Primăria capitalei şi Oficiul cadastral teritorial Chişinău.

(12:40) Cinci persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă de ofiţerii CNA. Persoanele încătuşate sunt bănuite de trafic de influentă asupra unor angajaţi ai Oficiului Cadastral Chişinău şi ai Direcţiei Arhitectură a Primăriei.

(9:00) Solicitat de Moldpres, purtătorul de cuvânt al Centrului Național Anticorupție (CNA), Angela Starinschi, a specificat că descinderile se desfășoară într-un dosar privind ilegalităţile comise de către un grup de persoane în domeniul construcţiilor.

„Pe lângă Primăria capitalei şi Oficiul cadastral teritorial Chişinău, perchezițiile au loc și pe alte adrese din municipiu. Cu amănunte vom reveni pe parcursul zilei”, a spus Starinschi.

La rândul său, primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, a comentat situaţia de la Primărie, subliniind că „vinovații trebuie să plătească".

„Avem ”oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar.

Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie.

Vinovații trebuie să plătească", a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Știre în curs de actualizare...

Citește și:

Media

Go to top