creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Sport

Sport (219)

Diego Maradona are din nou probleme mari de sănătate, după ce a suferit o hemoragie gastrică. El se află internat în clinica din Olivos, un oraș din zona metropolitană din Buenos Aires.

Demonstrație de forță a arabilor, la ediția cu numărul 10 a Sport Globe Soccer Awards 2019, gală desfășurată la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Este evenimentul care, alături de ”Balonul de Aur”, FIFA World Player și de ”Gheata de Aur”, completează Grand Slam-ul fotbalului mondial la nivel de premii.

Simona Halep va juca în compania sportivei Ashleigh Barty, locul 15 WTA, în turul doi al turneului de la Sydney, miercuri dimineaţa, în jurul orei 06.00 - ora României.

La seniori, Ana Ciuchitu și Ana-Maria erban au cucerit medalia de argint, la 62 kg, respectiv 73 kg, iar Vadim Dimitrov (54 kg), Stepan Dimitrov (58 kg) și Tatiana Țîmbalari (57 kg) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, transmite medianews.md cu referire la IPN.

La acest loc, care permite evoluarea anul viitor în Liga Europa, pretind echipele Speranţa Nisporeni şi Zimbru Chişinău, fapt ce constituie intriga principală a finalului, transmite medianews.md cu referire la Moldpres.

Albot și tunisianul Malek Jaziri au ajuns în careul de ași la US Open în proba de dublu, transmite IPN.

Francesca Schiavone s-a retras din tenis la 38 de ani. A câștigat titlul la Roland Garros, dar a pierdut trei finale de Fed Cup.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor 2018. Performanță de răsunet: este pentru a cincea oară.

După ce a decis ca starul portughez Cristiano Ronaldo să plătească 18,8 milioane euro pentru fraudă fiscală, administraţia spaniolă a redus cu 2 milioane de euro valoarea reclamată, a anunţat, vineri, jurnalul El Mundo, citat de AFP.

Page 1 of 17
Go to top