creare site-uri la comanda 079953912

Sport

Sport (182)

Franța este, din nou, după 20 de ani, regina fotbalului mondial. Cupa Mondială 2018 s-a încheiat cu duminică, la Moscova, după finala dintre Franța și Croația, care a pus punct unui campionat condimentat cu surprize, unele mari, care le-a adus microbiștilor o lună de meciuri la cel mai înalt nivel.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 - CM 2022 -, care se va desfășura în Qatar, va fi prima competiție de acest gen care nu va avea loc vara.

FIFA a cerut televiziunilor şi fotoreporterilor să nu mai insiste cu prim-planuri ale femeilor din tribune, la Cupa Mondială.

Cristiano Ronaldo va părăsi Real Madrid după nouă ani, perioadă în care a stabilit un record de 451 de goluri în 438 de meciuri. Atacantul a semnat cu gruparea Juventus Torino.

Vladimir Putin a fost prezent pe stadion doar la meciul de deschidere al Cupei Mondiale, cel jucat de Rusia cu Arabia Saudită, dar a fost absent la următoarele 4 partide ale echipei ruse care a sfidat toare pronosticurile și a ajuns până în sferturile de finală, unde a pierdut la penaltyuri în fața Croației, transmite medianews.md cu referire la Protv.ro.

În viziunea bookmakerilor, Franţa este principala favorită la câştigarea Cupei Mondiale, cu o cotă de 3.05 potrivit Betano şi 3.00, conform efortuna.ro. Naţionala pregătită de selecţionerul Didier Deschamps este urmată de Anglia, cu o cotă de 3.75, iar Belgia şi Croaţia au cele mai mici şanse la CM.

Diego Armando Maradona (57 de ani) a ironizat trei semifinaliste ale Cupei Mondiale, susținând că în cea mai mare parte sunt alcătuite din jucători cu origini în alte țări.

Până a ajunge în finală, Guțu a dispus de lituanianul Eimantas Vilimas, georgianul Giori Shpetishvili, rusul Stepan Starodubtsev și turcul Abdullah Ates. În ultimul act, luptătorul moldovean l-a învins pe japonezul Shu Yamada, cu 12-2, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Jucătorii naţionalei Rusiei au fost primiţi ca nişte eroi la Moscova, duminică, după eliminarea de la Cupa Mondială în faza sferturilor de finală, în urma loviturilor de departajare în meciul cu Croaţia, relatează AFP.

Page 1 of 14
Go to top