creare site-uri la comanda 079953912

Fostul ministru de Externe a României, Cristian Diaconescu, susţine că  parcursul european al Republicii Moldova deja s-a vulnerabilizat. Diaconescu a punctat că totuşi, România continuă să o susţină indiferent de schimbările care au loc fie la Bucureşti, fie la Chişinău.

Partidul Liberal Democrat din Moldova acuză presiunile Partidului Democrat pe care le-ar face asupra mai multor primari de localități din țară. Totodată, membrii PLDM vin cu noi detalii în cazul Nicoletei Malai, primărița care a leșinat în timpul unei ședințe de judecată.

Vicepreședintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, se arată tot mai indignat de derapajul antidemocratic şi antieuropean al guvernării din Republica Moldova,  pe care a constatat-o şi Comisia de la Veneţia. Declaraţiile au fost făcute pe pagina sa de Facebook.

Reghina Apostolova este candidatul Partidului Şor la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. Declaraţiile au fost făcute, astăzi, în cadrul briefing-ului de presă.

Astfel din acest an se închid reprezentanţele din Moldova ale giganților farmaceutici GlaxoSmithkline și Sanofi-Zentiva. Motivele oficiale invocate de reprezentanți sunt modificarea strategiei de afaceri.

Programul „Prima Casă” a fost lansat astăzi, astfel că persoanele care doresc să procure propria locuință prin acest program vor putea să depună cereri de finanțare cu începere de la 26 martie.

Armata israeliană a recunoscut, miercuri, că a atacat și a distrus, în urmă cu peste 10 ani, un presupus reactor nuclear al Siriei, în timpul unei operațiuni aeriene-fulger.

Armata din Republica Moldova trebuie trecută în totalitate la serviciul militar pe bază de contract. Pentru aceasta, însă, sunt necesare și investiții semnificative.

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, a solicitat administraţiei Institutului Oncologic să elimine consultațiile contra plată în cadrul secțiilor spitalicești.

Cel puțin 26 de oameni au murit, iar alți 18 sunt răniți, în urma unui presupus atac sinucigaș cu bombă, lângă o moschee din capitala afgană Kabul, au confirmat oficiali citați de BBC News.

Page 1 of 322
Go to top