creare site-uri la comanda 079953912

O companie cu sediul în Houston oferă un job de vis pentru cei care vor să fie plătiţi pentru a dormi - este vorba despre un post de stagiar care să testeze saltele, relatează vineri agenţia de ştiri UPI.

Un ministru britanic şi-a dat demisia după ce presa a dezvăluit că a trimis mesaje cu tentă sexuală unor femei şi le-a făcut şi propuneri indecente.

Potrivit presei italiene, moldoveanul, în vârstă de 22 de ani, se afla pe motocicletă în monetul când a fost tamponat de o mașină marca Fiat, condusă de un cetățean italian, transmite medianews.md, cu referire la Deschide.md.

ăsim Oficiul Medicilor de Familie din Cristești, unul dintre satele care nu are medic de familie permanent, în starea în care l-a lăsat prăbușirea Uniunii Sovietice. Tencuiala căzută pe ici-colo de pe pereți formează dâre. Faianța cafenie de jos joacă sub pașii pacienților și mai stă ca pe fire de ață.

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.

Lamborghini a vândut 2.327 de mașini în primele 6 luni din 2018, cu 11% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. Este un nou record istoric pentru italieni, a căror performanță a depășit deja vânzările totale de acum 5 ani.

Jaguar tocmai a înregistrat denumirea J-Type, rezervând astfel ceea ce pare să fie numele viitoarei mașini sport a constructorului britanic. Se întâmplă la doar câteva zile de când englezii înregistraseră și denumirea C-Type.

O tânără femeie din Oregon, care a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână, a fost salvată de pe nişte stânci marine pe care s-a prăbuşit cu Jeep-ul său Patriot în urma unui accident, supravieţuind în tot acest timp doar cu apa din radiatorul maşinii distruse de accident, informează sâmbătă Reuters.

Franța și Croația vor juca finala Campionatului Mondial 2018, iar pe teren se vor afla uni dintre cei mai bun jucători de fotbal ai momentului, iar așa cum ne arată tradiția, aceștia au alături unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Balenă albastră sau hibrid? O polemică ia proporţii în Islanda după acuzaţiile aduse de o organizaţie pentru protecţia animalelor care afirmă că un exemplar de balenă albastră ar fi fost ucis pentru prima dată după 50 de ani, informează AFP citată de Agerpres.

Page 1 of 507
Go to top