creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Dacă sunteți în căutarea unei ținute office, în acest articol vă prezentăm câteva modele care sunt la modă și pe care le puteți purta în această perioadă.

O nouă situaţie alarmantă pentru starea sistemul sanitar românesc. O mamă acuză un laborator că nu a putut detecta una dintre cele mai întâlnite infecţii nosocomiale, mai ales la copii. În exclusivitate pentru Realitatea TV, mama unui copil de trei ani a povestit că timp de o lună nu a ştiu cum să-şi trateze copilul, pentru că medicii au fost induşi în eroare de un set de analize greşite.

Telescopul spaţial Hubble a surprins un grup de galaxii care alcătuiesc imaginea unui chip zâmbitor, a anunţat Agenţia spaţială americană NASA.

Jaguar Land Rover (JLR), cel mai mare producător auto din Marea Britanie, a anunțat - săptămâna trecută - lansarea unui plan de reducere a costurilor cu până la 3,3 miliarde de dolari, care include chiar și concedieri de personal. Astfel, cei 40.000 de angajaţi se află în pericol, potrivit The Guardian.

Poliția din Franța a arestat o femeie de 72 de ani pe motiv că a furat sute de jucării din mai multe magazine. După ce le fura, ea le vindea pe internet, relatează BBC.

Un cuplu din Texas a murit chiar în ziua nunții lor, într-un teribil accident de elicopter, scrie ABC News.

Cel puţin 29 de oameni au murit în Italia, dintre care 12 doar în Sicilia, din cauza furtunilor din ultimele zile. Guvernul de la Roma a anunţat că va decreta săptămâna aceasta stare de urgenţă în toate zonele calamitate, ca să poată trimite rapid fonduri şi ajutoare.

Un pescar din Noua Zeelandă a salvat din ocean un băiețel de 18 luni, incident descris drept un „miracol ciudat”, scrie BBC News.

Un avion rusesc de patrulare maritimă strategică şi de luptă antisubmarin Tupolev-142 a survolat la o distanţă foarte mică nava USS Mount Whitney în largul Norvegiei, în timp ce NATO desfăşoară în regatul scandinav cel mai amplu exerciţiu militar defensiv al său după încheierea Războiului rece, relatează duminică portalul specializat pe probleme militare 45enord.ca, transmite Agerpres.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a avertizat duminică marile companii petroliere străine împotriva oricărei explorări de gaze în largul Ciprului, calificându-i pe cei care sfidează Ankara drept „răufăcători", care merită acelaşi tratament ca teroriştii în Siria, informează Agerpres, care citează AFP.

Page 1 of 566
Go to top