creare site-uri la comanda 079953912

Republica Moldova va beneficia de prima trasă de 40 de milioane de euro din ajutorul macro-financiar din partea UE. Anunțul a fost făcut de către comisarul european pentru extindere, Johanes Hahn, la Sammitul Parteneriatului Estic de la Bruxelles, scrie unimedia.info.

Accident tragic la Sângerei. O fetiță de trei ani a murit după ce a fost strivită de o mașină. Impactul a avut loc ieri în satul Pepeni în jurul orei 11:00.

O româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei.  Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, a fost ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat şi abuzată sexual de nenumărate ori. Un coşmar care întrece până şi imaginaţia unui scenarist de filme de groază, scrie presa italiană.

Gest care te lasă fără cuvinte. O femeie din raionul Nisporeni a plecat de acasă de două săptămâni lăsându-și cei patru copii ai ei singuri.

O serie de măsuri de sprijinire directă a etnicilor români înscriși în sistemul de învățământ ucrainean cu predare în limba română au fost stabilite astăzi de Guvern, la propunerea Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

Lacrimi de durere în satul Verejeni din raionul Telenești. Băiatul de 7 ani care a fost împușcat de un adolescent de 14 ani a fost condus pe ultimul drum.

Cu toții avem probleme cu mucegaiul din casa. De multe ori, orice metoda incercata pare sa fie in zadar. 

Promit marea și sarea când invită lumea la vot, dar nu vor să spună care sunt toate cheltuielile pentru chirie, deplasări și concerte. Unele partide țin în secret până și adresele sediilor lor. Din puținele informații disponibile reiese că în unele cazuri clădirile închiriate de formațiunile politice aparțin unor activiști de partid, iar în altele - edificiile au fost ocupate în mod abuziv, scrie anticorupție.md.

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ucraineni, Dmitrii Gordon, cel care a fondat portalul informaţional gordonua.com, l-a numit pe Igor Dodon agent de influenţă rusă. Declaraţia jurnalistului a fost făcută în seara de marţi, 21 noiembrie, în cadrul unei intervenţii telefonice la emisiunea „60 de minute” de la postul public de televiziune din Rusia „Rossia 1”.

Page 1 of 134

publicitate