creare site-uri la comanda 079953912

Chiar dacă în turul I și-au îndemnat alegătorii să susțină un candidat de dreapta la alegerile locale din capital, Partidul Democrat refuză să spună explicit pe cine va susține în cel de-al doilea tur al alegerilor din municipiul Chișinău, în care se vor duela Andrei Năstase (PPDA) și Ion Ceban (PSRM). Asta chiar dacă primul reprezintă dreapta eșchierului politic, iar ultimul – stânga politică.

Experții de la firma de evaluare Bridebook estimează că nunta regală de sâmbăta ar fi costat în jur de 32 de milioane de lire sterline, cei mai mulți bani fiind alocați pentru securitatea evenimentului, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Dosarul penal în privința a doi ofițeri de urmărire penală și a unui ofițer de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni, fiind învinuiți de săvârșirea infracțiunilor de corupere pasivă și corupere activă,  a fost trimis în judecată.

Partidul Democrat anunță reacția după alegerile locale de duminică. De asemenea, reprezentantul PD va anunța dacă formațiunea îl va susține pe Andrei Năstase în turul II sau nu. 

Este o estimare publicată de un economist specializat în monede virtuale.

De aceea, Uniunea Europeană vrea ca până în iulie 2019 toate maşinile electrice existente să emită un sunet, inclusiv când merg la viteze reduse. Prin urmare, vehiculele cu propulsie electrică vor trebui echipate cu generatoare de sunet, astfel încât nevăzătorii sau persoanele cu tulburări severe de vedere să le audă venind, transmite Știri.md cu referire la Adevărul.

Gabriel „Puiu” Popoviciu se sustrage de la executare pedepsei de 7 ani închisoare, pedeapsa la care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu în formă calificată. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu în forma calificată, transmite Știri.md cu referire la Capital.

O instanţă judiciară din Turcia a condamnat luni la închisoare pe viaţă 104 persoane suspectate de implicare în tentativa de lovitură de stat din 2016, relatează cotidianul Hurriyet.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai, scrie digi24.ro.

Horoscop zilnic 22 mai 2018. Este o zi în care Peștii vor avea pierderi, iar capricornii vor fi răsfățați.

Page 1 of 385
Go to top