creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Zodiile se circumscriu temporal din a doua jumătate a unei luni până la prima jumătate a lunii următoare, iar multe voci au contestat această încadrare, considerând că este mai eficace să caracterizezi o persoană nu în funcţie de semnul astrologic, ci de luna în care s-a născut.

Nu se întâmplă prea des ca Google să aducă schimbări tranşante browser-ului Chrome, cu atât mai puţin ca acestea să fie livrate dintr-o dată, cu o singură actualizarea a aplicaţiei. Însă versiunea Chrome 69 atrage atenţia chiar şi utilizatorilor neavizaţi, încă de la primul contact.

Cu totii ne dorim sa avem casa sigura din punct de vedere energetic, insa nu intotdeauna reusim. Cand simti ca ceva este in neregula cu casa ta, acest truc te ajuta sa o energizezi.

Manevrele 'Vostok-2018', preconizate să aibă loc în centrul şi estul Rusiei între 11 şi 15 septembrie - de o anvergură fără precedent după 1981 -, nu sunt îndreptate împotriva NATO, a declarat joi ministrul apărării adjunct rus, general-colonelul Aleksandr Fomin, într-o întâlnire cu ataşaţi militari străini pe care Moscova i-a convocat pentru a-i încredinţa că aplicaţiile sale au o natură pur defensivă şi nu sunt îndreptate împotriva altor ţări, transmite medianews.md cu referire la realitatea.net.

În aceeași manieră, îți dai seama când ceva nu merge bine cu un profil de Instagram. Poate că fotografiile sunt suprasaturate sau strâmbe sau poate aparent totul e ok și nu îți dai seama ce e greșit de fapt, relatează medianews.md cu referire la playtech.ro.

Este concluzia la care au ajuns experţii unui site ce oferă servicii de verificare a istoricul auto, transmite medianews.md cu referire la digi24.ro.

Potrivit comunicatului oficial al companiei britanice, aproximativ 380.000 de carduri de plăţi ar putea fi compomise. Atacul informaţional a fost unul de durată, din 21 august până pe 5 septembrie, relatează medianews.md cu referire la realitatea.net.

Este portabil și operațiile făcute cu ajutorul său sunt neinvazive, mult mai puțin dureroase și nu lasă cicatrici, scrie tvr.ro.

Premierul Olandei, Mark Rutte, vine în România săptămâna viitoare, având programate întâlniri cu președintele Klaus Iohannis și premierul Viorica Dăncilă. Vizita premierului olandez vine în contextul preluării de către România a Președinției Consiliului UE în prima parte a anului 2019.

„În 2018 nu se poate vorbi de stil fără să o menţionezi pe Meghan Markle", afirmă editoarea de specialitate a publicaţiei, transmite medianews.md cu referire la antena3.ro.

Page 1 of 562
Go to top