creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Andrian Candu recunoaște incompetența lui Constantin Țuțu? „Trece printr-un proces de educație, de învățătură efectiv, pe tot parcursul mandatului”

Deputatul PD, Constantin Țuțu, trece printr-un proces de educație în Parlamentul Republicii Moldova și se străduie să nu vorbească urât cu alte persoane. Cel puțin asta afirmă Președintele Parlamentului Andrian Candu.

„Îl cunosc pe domnul Țuțu, cât de cuminte, liniștit și cât de elegant este în comportament și în vorbă și cum este foarte atent să nu supere pe cineva sau să nu vorbească cu cineva urât, care trece printr-un proces de educație și cultură, efectiv, pe tot procesul mandatului”, a declarat Candu în emisiunea IMPORTANT de la TVC 21.

Întrebat de cazul în care primarul satului Băcioi îl acuză pe Țuțu că l-ar fi amenințat, Andrian Candu a răspuns că în ultima perioadă, Partidului Democrat este văzut ca un țap ispășitor.

„Și pe de altă parte, în ultimii doi ani de zile, observ un fenomen foarte interesant. Sunt persoane care au fost implicate în tot felul de șmecherii, tâlhării și escrocherii. Au furat, ori prin achiziții, ori prin diferite proiecte. Bate la ușă procurorul și întreabă "ce ai făcut aici, cum ai făcut aici" și imediat apar știrile: "Eu sunt primar de PLDM, spre exemplu, sau de PL, vai, gata, justiție selectivă, Partidul Democrat...". Au furat toată viața și când vine timpul să răspundă pentru ce au făcut, apar intimidări din partea Partidului Democrat”, a precizat Candu.

Citește și:

Go to top