creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Soția unui bărbat, decedat în Olanda, cere ajutor pentru a-l aduce acasă

Dorin Neculcea muncea la Londra în domeniul construcțiilor și venea periodic acasă să-și vadă familia care este stabilită la Cimișlia. Femeia, care a rămas cu doi copii mici, spune că are nevoie de cel puțin 10 mii de euro doar pentru transportarea corpului neînsuflețit, bani pe care nu-i are, transmite medianews.md cu referire la unica.md.

Bărbatul era angajat la o firmă de constructii la Londra, însă de cateva zile era trimis într-o deplasare de serviciu în Olanda. Când a văzut spre seară că acesta nu dă nici un semn de viață, femeia a bătut alarma și a început să-l caute. L-a gasit pe un coleg de muncă de-al soțului său care i-a dat vestea cumplită.

Fără să mai stea mult pe gânduri, femeia a zburat la Amsterdam, unde și-a găsit soțul în comă, iar medicii i-au spus că nu mai pot face nimic pentru a-i salva viața.

Eu nu stiu cum să le explic copiilor. Ziua băiețelului nostru este pe 24 iulie, el e mic și nu știe când este ziua lui, el știe că ziua lui este atunci când vine tata. El trebuia să vina de ziua lui acasă.

Niciodata nu am crezut ca voi fi în această situație”, a declarat femeia.

“Nu ne-au spus suma concretă. Pe lângă transportare avem de făcut multe acte aici pe loc.

Numai transportarea costă 2 euro kilometru. Se calculează drumul dus întors sunt 2500 de kilometri, deja sunt 5 mii de euro. Trebuie să cumpărăm sicriu sigilat.”

Într-o postare pe facebook, prietenii bărbatului fac un apel către toți cei care doresc să ajute familia pentru a aduna banii necesari.

Citește și:

Media

Go to top