creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Un taxi s-a ciocnit frontal cu o maşină în care se aflau doi copii

Totul s-a întâmplat noaptea trecută la intersecția bulevardului tefan cel Mare și Sfânt și strada Ismail, transmite medianews.md cu referire la canal3.md.

Automobilul unei companii de taxi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, în care se aflau și doi copii minori.

oferul mașinii de model Toyota, în vârstă de 22 de ani, se deplasa pe bulevard la culoarea verde a semaforului. Din spusele pasagerului care, de asemenea, se află în salonul Toyotei, vinovat s-ar face taximetristul. Acesta ar fi trebuit să acorde prioritate, doar că fără să se asigure, a virat la stânga.

Şoferul de pe taxi a refuzat să comenteze incidentul.

Din fericire, atât şoferii, cât şi pasagerii, inclusiv, copiii au scăpat nevătămaţi. Autoturismele, de asemenea, au fost uşor avariate. Ulterior, pentru investigaţii au ajuns la fața locului şi poliţiştii Serviciului Accidente Rutiere.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Svetlana Scripnic, ambii conducători au fost supuşi testului Drager, care a arătat că aceştia nu erau sub influenţa alcoolului.

În continuare, oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul, iar şoferul găsit vinovat va fi tras la răspundere.

Citește și:

Media

Go to top