creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Ferestre Termopan de înaltă calitate de la MOLDHOUSE: 10% reducere dacă comanzi în următoarele două luni

MOLDHOUSE propune spre vânzare ferestre de cea mai înaită calitatate. MOLDHOUSE aplică standarde germane de calitate în realizarea ferestrelor și oferă clienților consultanță gratuită, transport și servicii de măsurare.
FerestreleMOLDHOUSE au un grad ridicat de protecție împotriva factorilor externi. Cele mai avansate sisteme de protecție sunt acum montate pe ferestrele MOLDHOUSE pentru ca potențialele intrări prin efracție să fie anulate.
 
MOLDHOUSE oferă clienților săi oferta specială de 10% pentru toate comenzile realizate în luna ianuarie-februarie.

Ferestrele cu geam termopan de la noi au garantată calitatea și durabilitatea în timp, mai mult decât alte ferestre deoarece azi folosim cele mai avansate tehnologii proiectate de inginerii de top.

Calitatea se traduce prin valoare! Valoarea data unei locuințe prin montarea de ferestre și uși de la MOLDHOUSE o veți simți iarna prin protecția superioara a căldurii din locuință iar vara prin protejarea de razele solare fierbinți oferind în ambele cazuri un confort sporit și o calitate ridicată a vieții dumneavoastră. MOLDHOUSE te protejează în mod sporit cu roletele exterioare din aluminiu umplute din fabrică cu spumă izolantă fața de atacul mediului exterior.

TELEFON: 078-080-668

Go to top