creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Alegeri 2019. Lebedinschi: E penibil că sunt admise persoane urmărite penal

De această părere este consilierul juridic al președintelui Igor Dodon și membrul Partidului Socialiștilor, Maxim Lebedinschi. Potrivit lui, astfel s-a creat o nedumerire în rândul cetățenilor, transmite medianews.md cu referire la IPN.

Maxim Lebedinschi menționează că în acest caz un rol important îl joacă și aspectul moral pentru că atunci când un concurent încearcă să candideze la una dintre cele mai înalte funcții cu demnitate publică din țară, cetățenii așteaptă ca și imaginea acestora să fie una demnă de funcție.

Potrivit lui, unii concurenți electorali deja au făcut agitație electorală curată, deși nu au acest drept având în vedere că abia pe 25 ianuarie începe campania electorală propriu-zisă. „Este grav faptul implicării cetățenilor străini în acțiunile de agitație electorală și politice”, a declarat Maxim Lebedinschi, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC 21.

Despre listele PSRM la următoarele alegeri parlamentare, Maxim Lebedinschi spune că formațiunea și-a înaintat candidați pe toate circumscripțiile uninominale și nu poate fi vorba despre o colaborare în următorul Parlament cu candidați independenți.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie.

Citește și:

Media

Go to top