creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

Maia Sandu: Nu merită să intri în luptă politică cu Vlad Plahotniuc

Declarația aparține președintelui PAS, Maia Sandu, care a explicat, astfel, de ce a decis să-și încerce norocul în diasporă, și nu în circumscripția Nisporeni, acolo unde candidează președintele PDM, Vlad Plahotniuc, transmite medianews.md cu referire la Agora.

„Dacă n-ar avea TV-uri, resurse administrative, dacă n-ar folosi dosare penale etc., n-ar însemna nimic. El nici acum nu înseamnă nimic. Dacă ar merge în alegeri ca noi, fără bani, televiziuni, n-ar obține nimic. Nu mergi la Nisporeni să te bați cu Plahotniuc, dar ca să obții încrederea cetățenilor, să ai onoarea să-i reprezinți. ACUM avem un candidat acolo. Eu am ales să merg în diasporă, pentru că acolo putem să câștigăm mai multe mandate”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, Maia Sandu va candida pe circumscripția nr. 50, care cuprinde Europa de Vest.

Vlad Plahotniuc va lupta în circumscripția nr. 17, Nisporeni.

Totodată, cei doi sunt primii în listele pentru circumscripția națională a blocului ACUM și, respectiv, a Partidului Democrat.

Citește și:

Media

Go to top