creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(foto/video) Atunci când viața unui copil costă 90 de mii de euro: David, un băiat de cinci ani care a fost diagnosticat cu o tumoare masivă pe creier

Atunci când viața unui copil este echivalentă cu 90 de mii de euro. Este vorba de David, un băiat în vârstă de cinci ani care a fost diagnosticat cu o tumoare masivă. Acum familia are nevoie de 90 de mii de euro pentru o operație.

„Bună ziua, sunt Maria Secrieru din Călărași. Îngerașul nostru David era un copil perfect sănătos până într-o bună zi când a început a vomita. Atunci am plecat de urgență la spitalul din orașul nostru, unde am aflat că copilul are gastroenterită acută plus encefalopatie. După o săptămână am fost externați ca fiind sănătoși, iar apoi după câteva zile pe 27.07, după o tomografie cerebrală să aflăm că are o tumoare masivă pe creier și necesită o intervenție chirurgicală urgentă. Pe data de 01.08, David a fost operat timp de 5 ore, 5 ore de groază, de gânduri și neliniște totală. După aceea au urmat multe zile de recuperare pentru că David practic a început viața din nou. Copilul nostru de 5 ani a început să meargă din nou, să vorbească... E groaznic și e atât de dureros să văd cum micuțul nostru la 5 ani îndură chin și suferință. Între timp au venit analizele care au confirmat diagnoza Meduloblastom.  Pentru investigații detaliate și pentru a fi siguri,  am dat repetat analizele în Rusia, România și Germania. Diagnosticul s-a confirmat, iar noi suntem distruși. Avem nevoie de 90000 de euro ca să salvăm minunea noastră. E prea mult pentru noi, e o sumă uriașa pe care nu ne o putem permite. Viața fiului nostru depinde de acești bani. Noi vă rugăm din inimă și suflet să ne ajutați să-l salvam pe David, este îngerașul nostru, puterea noastră și iubirea noastră scumpă. Vă rog să ne fiți alături, noi nu vom putea achita această sumă enormă, dar tratamentul trebuie să-l începem cât mai repede. Comoara noastră vrea să trăiască, iar noi ca părinți nu avem de unde lua așa sumă. Mă închin până la pământ și vă rog să ne ajutați, neputința noastră financiară și mai tare agravează situația. Din suflet îmi doresc să fie auzit strigătul meu disperat de mamă, care își dorește să-și vadă copilașul sănătos. Singurele noastre speranțe sunt oameni cu inimă mare. Mulțumesc”, scrie mama lui David pe caritate.md.

Cei care vor să doneze pot să o facă pe caritate.md sau să expediaze un SMS cu conținutul „David Secrieru" la: 9002 (abonații Unite), 1 SMS - 45 MDL, 2910 (abonații Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Go to top