creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

O canistră cu benzină a explodat lângă ea: O adolescentă de 14 ani, are nevoie de o sumă mare de bani pentru o operație

A suferit arsuri pe 25% din corp după ce o canistră de benzină a explodat lângă ea. Este vorba de o adolescentă de 14 ani care are nevoie de 35 de mii de euro pentru o operație.

 „Lorena-Valentina Modoran este o prințesa de numai 14 ani, mult iubită de familie și prieteni. Din nefericire, la începutul lunii martie 2017, fetită a trecut printr-o cumpăna care îi putea curma viața. Era acasă cu surioara ei, iar Lorena a vrut să aprindă focul în sobă și a aruncat cu benzina. Bidonul s-a aprins și a luat foc. De frica, a pus un halat peste bidon, moment în care s-a produs explozia.

Lorena a luat foc, explozia aruncat-o din bucătărie, s-a tăvălit pe jos pentru a stinge focul, însă a suferit arsuri grave pe 25% din corp. A fost transportată de urgență la spital și stabilizată. După două luni internată în spital, fetița s-a întors acasă și de atunci caută soluții pentru a scapă de uratele cicatrici care i-au rămas în urma accidentului. Căutând informație pe internet, tânăra a decis sa urmeze tratamentul cu celule stem, însă costurile operatorii, transplantul cu celule stem și cazarea se ridică la 35.000 de Euro. O sumă la care familia Modoran nu dispun. Noi suntem singura speranța ca Lorena să redevină un adolescent normal”, scrie rudele Lorenei pe caritate.md.

Cei care vor să doneze poate să o facă pe caritate.md sau expediază un SMS cu conținutul "Lorena Valentina" la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Go to top