creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Noapte cu ghinion: Doi șoferi neatenți s-au ales cu mașini avariate

Noapte cu ghinion pentru doi şoferi din capitală.

 Maşinile pe care aceştia le conduceau s-au izbit violent la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri cu Alexei Mateevici, scrie canal3.md.

Unul dintre şoferi nu ar fi cedat trecerea autovehiculului, care se deplasa pe drumul cu prioritate, iar celălalt nu ar fi fost mai prudent, motiv pentru care s-au tamponat în plin.

În ambele maşini se aflau doar conducătorii auto şi, din fericire, niciunul dintre ei nu a avut de suferit. Pare însă că şoferii vor avea bătăi de cap cu reparaţia maşinilor, întrucât cele două vehicule au fost grav avariate.

Accidentul a avut loc aseară, aproape de miezul nopţii. Automobilul marca Renault se deplasa pe strada Vasile Alecsandri, iar Volkswagen-ul pe strada Alexei Mateevici.

Întrucât semafoarele erau puse pe intermitent, pare că şoferii erau prea grăbiţi să tragă cu ochiul şi la semnele de circulaţie, care indicau cu exactitate cine are prioritate.

''- Dumneavoastră pe ce drum vă deplasaţi?
 - Pe Vasile Alecsandri, doar se vede.
 - Dar automobilul dat, de unde venea?
 - Uitaţi-vă din care direcţie venea'', a declarat conducătorul auto Renault.

''- Dumneavoastră vă deplasaţi pe strada A.Mateevici?
 - Da, eu'', a spus conducătorul auto Volkswagen.

La locul impactului s-a deplasat un echipaj al Secției supraveghere transport şi circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, care au demarat cercetări.

Oamenii legii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului. Şoferul găsit vinovat se va alege cu sancţiuni usturătoare.

 

Go to top