creare site-uri la comanda 079953912

Când soarta nu are milă: O familie cu cinci copii a rămas pe drumuri după ce locuința le-a fost devastată de flăcări: Aceștia cer ajutorul societății

Atunci când soarta te pune la pământ, nu ai alt ceva de făcut decât să lupți. Așa este și familia Boaghe din satul Gălești, raionul Strășeni, care acum sunt îngenunchiați în fața sorții.

Recent, un incendiu devastator le-a distrus casa, iar cinci copii și părinții lor au rămas pe drumuri în prag de iarnă.

Aceștia cer ajutorul cetățenilor, pentru a nu rămâne fără un acoperiș de asupra capurilor.

„Familia Boaghe din r. Straseni, satul Gălești în prag de sărbători de iarna sunt disperați. De curând casa lor, cuibușorul lor, a fost mistuit de flăcări, și a rămas doar cu praf și cenușa la munca lor de o viată. Cu cinci copii familia și așa o duceau greu, dar niciodată nu s-au plâns de viată, pentru că încercau din răsputeri să facă față și așa greutăților zilnice, sunt puși la pământ de soartă. Această familie nu mai știu ce să facă și unde să apeleze pe timpul rece, căci casa lor a fost mistuită de flăcările nemiloase.

Distruși, de cele întâmplate, familia Boaghe cere cu disperare ajutorul oamenilor ce nu vor rămâne indiferenți. Cinci copii minunați încearcă să-i încurajeze pe părinți, însă realitatea este dură. Ramași pe drumuri cu doi gemeni care i-au înfiat, Nicusor si Nicoleta de 4 anișori, Veronica 14 ani, Nicolai 17 ani și Gheorghe de 18 ani vin cu o mare rugăminte, să nu trecem pe alături. Familia disperată are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Să întindem o mână de ajutor acestor suflete necăjite”, se arată în mesajul de ajutor de pe caritate.md.

Cei care vor să doneze o pot face pe caritate.md sau să expedieze un SMS cu conținutul „Boaghe" la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL, 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL.

Go to top