creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Răfuială sângeroasă în Capitală: A uitat de iubire și i-a tăiat gâtul

A uitat de iubire şi l-a înjunghiat.

Un bărbat din Chişinău s-a ales cu gâtul însângerat după ce concubina sa ar fi încercat să-i taie gâtul. Asta după ce între cei doi s-ar fi iscat un conflict, scrie canal3.md.

Incidentul s-a petrecut într-o locuinţă de pe strada Mihai Kogălniceanu din Sectorul Centru al capitalei.

După ce au băut împreună mai multe pahare de tărie, cei doi concubini ar fi început să-şi împartă replici "tăioase". Tatăl femeii, care era şi el prezent, a sărit în ajutorul fiicei sale. Din această cauză a nimerit şi el în mijlocul conflictului.

La scurt timp cearta a degenerat într-o răfuială cu îmbrânceli şi lovituri între cei doi bărbaţi. Văzând că tatăl său este bătut, femeia nu a stat pe gânduri, a pus mâna pe cuţit şi i-a aplicat câteva lovituri iubitului ei. Din fericire bărbatul a scăpat cu viaţă.

''- Conflict familiar.
 - De la ce a început conflictul?
 - Conflict familiar. E de înţeles sau nu?
 - Este adevărat că v-a atacat concubina?
 - Ce-o fost adevărat, înseamnă că este adevărat''. Imediat la faţa locului s-a deplasat imediat o ambulanţă, care a transportat bărbatul la spital. Totodată, medicii au anunţat şi poliţia.

''Ajungând la faţa locului s-a stabilit că ... a avut loc un conflict între concubin şi concubină, unde în urma acestui conflict concubina i-a aplicat prietenului dumneaei, cu cuţitul, două lovituri cu cuţitul în partea stângă a gâtului''. 

La locul cu pricina a fost solicitată şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Centru, care au efectuat cercetări la faţa locului. Tatăl femeii povesteşte că a ajuns implicat în conflict după ce i-a luat apărarea fiicei sale. Drept urmare fiind şi el agresat.

''- Ce s-a întâmplat?
 - Eu am venit acasă şi m-a bătut.
 - Cine v-a bătut?
 - Iată ... ei. Mă scuzi de expresie''. Oamenii legii urmează să investigheze cazul şi să afle cu exactitate de la ce a pornit conflictul. Totodată, anchetatorii vor stabili cine va fi tras la răspundere: femeia care a sărit în ajutorul tatălui ei şi l-a tăiat pe concubin sau cel din urmă, pentru comportamentul său agresiv.

 

Go to top