creare site-uri la comanda 079953912

Donează pentru MediaNews.md

Amount:

(video) Moarte suspectă în Capitală. Un bărbat, găsit fără suflare în propria casă

Moarte suspectă în sectorul Centru al Capitalei. Un bărbat, în vârstă de 58 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuinţă.

Deşi, victima locuia împreună cu soţia şi fiul său, cei doi ar fi depistat cadavrul jos la podea, abia dimineaţa. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 04:50, într-un cămin de pe strada Şoseaua Hânceşti. Feciorul său, ar fi fost cel care a sunat la poliţie, scrie canal3.md.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de ofiţeri, grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Centru şi medicul legist care au efectuat cercetări. În urma examinării cadavrului au fost depistate urme de violenţă.

Luat la întrebări, fiul victimei le-a povestit oamenilor legii, că ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu tatăl său, după care victima ar fi plecat de acasă, iar el s-ar fi culcat şi nu ştie ce s-a întâmplat.

Însă, soţia decedatului a declarat poliţiştilor cu totul altceva. Ea le-a povestit oamenilor legii, că, după ce au servit împreună băuturi spirtoase, între soţul şi fiul ei s-ar fi iscat un conflict, după care feciorul i-ar fi aplicat câteva lovituri tatălui său. Apoi, toţi s-ar fi culcat, iar când s-a trezit a depistat că soţul ei nu mai respiră.

Cadavrul a fost ridicat, pentru a fi supus expertizei medico-legale în vederea stabilirii cu exactitate a decesului.

În urma incidentului a fost pornită o cauză penală. Acum, feciorul este suspectat de violenţă în familie, urmând a fi reţinut pe un termen de 72 de ore. Potrivit poliţiei, individul are 30 de ani şi locuia împreună cu părinţii săi. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Citește și:

Media

Go to top